Draga buduća mama, tvoje dijete može da bude srećno, kao što sam i ja.

Draga buduća mama, tvoje dijete može da bude srećno, kao što sam i ja.

E-mail poruka koju je jedna trudnica poslala nacionalnoj organizaciji za sa Daunovim sindromom "CoorDown", podstakla je na kreiranje emotivnog i inspirativnog videa "Dear Future Mom". 

U poruci je majka objasnila da njeno nerođeno dijete ima Daunov sindrom. " Plašim se, kakav život će imati moje dijete?" , pitala je ona.

Video koji vam predstavljamo nudi odgovore na njeno pitanje od 15 osoba sa Daunovim sindromom, a svako od njih će vam, sigurni smo, ugrijati srce. 

„Draga buduća mama, ne plaši se. Tvoje dijete će moći raditi mnogo toga. Ono može da te zagrli, može da trči s tobom, može da priča i da ti kaže koliko te voli... Draga buduća majko, tvoje dijete može da bude srećno, kao što sam i ja. Isto tako ćeš i ti biti srećna..."

 

Video je napravljen povodom Svjetskog dana lica sa Daunovim sindromom, koji se oblježava 21. marta.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kako izmjeriti ljepljive namirnice?

RECEPT
DANA

Saće od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.