"Škrabanje" vas razotkriva

Tokom razgovara na telefon ili na nekom sastanku, predavanjima, većina nesvjesno nešto crta. To mogu biti jednostavni crteži ili neki geometrijski oblici, koji otkrivaju puno toga o vašem trenutnom raspoloženju i karakteru.
"Škrabanje" vas razotkriva

Cvjetići, sunce ili neki drugi ukrasi – Usamljeni ste. Nedostaje vam nježnosti i bliskosti. Jednostavno crtate ono o čemu maštate.

Krugovi, spirale, linije – Usmjereni ste na sebe. Čim počnete da crtate ove elemente, to znači da je neophodno da se u datoj situaciji usmjerite na sebe i distancirate od okruženja. Na ovakav način izbjegavate situaciju u kojoj ćete planuti, a možda i uvrijediti okolinu.

Mreža – Mazohista ste. Svaka debela linija predstavlja simbol napada u koji nećete krenuti. Ukoliko na kraju uokvirite crtež, to znači da je problem izglađen, ali ne i riješen. Vi niste borbeni tip, vi radije prelazite preko uvreda, što povećava vjerovatnoću da ćete upravo vi biti razočarani.

Trouglovi, kvadratići i drugi geometrijski oblici – Hrabri ste. Imate jasne ciljeve, uvijek kažete ono što mislite i ne sklanjate se pred konkurencijom i neprijateljima. Ako su u pitanju oštriji geometrijski oblici, to znači da ste vi agresivniji, što se i ne vidi na prvi pogled.

Šahovska polja – Patite od kompleksa. Vi jednostavno intenzivno tragate za efikasnijim načinima da prevaziđete situaciju. Nema potrebe da išta krijete.

Ornamenti – Dosadno vam je. Želite otići sa sastanka, predavanja ili prekinuti telefonski razgovor. Ukoliko ovo uvijek crtate, to znači da vam se život pretvorio u rutinu.

Čovječuljci – Ne volite da budete odgovorni, tačnije bojite se odgovornosti. Oni su simbol bespomoćnosti i crtamo ih kada treba da kažemo neku odluku koja možda neće biti prihvaćena ili kad treba nekome da kažemo "ne".

Pčelinji saće – Volite mir i uredan život. Vi ste porodični tip.

Krstići – Imate osjećaj krivice. Vas nešto muči, bilo da sami sebi nešto zamjerate ili vam neko drugi nešto zamjera.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.