Da li ste za sladoled koji razumije žene?

Složićete se da vam je ovaj simpatičan projekat stavio veliki osmijeh na lice! Dizajnerska fenomenalnost koja će u potpunosti razumjeti sve žene dolazi pravo iz mašte mlade studentkinje iz Oklahome.

Da li ste za sladoled koji razumije žene?

Namijenjena onom mukotrpnom periodu u mjesecu kada nijednoj ženi u mislima nisu leptirići i jednorozi, kao naručena dolaze humoristična pakovanja za sladoled, osnovno sredstvo za obranu od PMS-a. Dizajn potpisuje Parker Jones.

Koncept PMS-a s kojim se može poistovjetiti svaka žena sjajno se uklopio na ove praktične posudice, a dizajnerka se trenutno bavi pregovorima sa proizvođačima sladoleda kako bi proizvod zaista zaživio i našao se u frižiderima supermarketa. 

Tri faze PMS-a i misli koje prolaze glavom svake žene na humorističnom pakovanju za sladoled možete pronaći na The-Ice-Cream-that-Understands-PMS

 

Izvor:  fashion.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.