Čokolada&Vino: Početak marta u znaku najfinijih ukusa

Šesto izdanje omiljene manifestacije hedonista

Omiljena manifestacija ljubitelja čokoladnih proizvoda i vina, Čokolada i vino, biće šesti put organizovana tokom vikenda, 2. i 3. marta, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City. Pod sloganom „Univerzum uživanja“ agencija Memento marketing i komunikacije okupiće proizvođače i distributere čokolade, čokoladnih proizvoda, peciva i delikatesa kao i vinarije sa područja Crmnice, Beri i Zetske ravnice.

Čokolada&Vino: Početak marta u znaku najfinijih ukusa

Sada već veoma popularna manifestacija pružiće ljubiteljima čokoladnih proizvoda i vina novu priliku da isprobaju dobro poznate, ali i neke sasvim nove ukuse i da uživaju u uparivanju čokolade i vina.

Na manifestaciji će biti predstavljena vrhunska crnogorska vina, voćni likeri i vina kao i praline izrađene od belgijske i italijanske čokolade, sitni i komadni kolači, torte, peciva punjena čokoladom i delikatesi vrhunskih poslastičara.

„Već šest godina posjetiocima manifestacije Čokolada i vino otvaramo vrata jednog posebnog univerzuma u kome se sljubljuju čokoladne delicije i piće bogova. Tragamo za novim ukusima, spajamo svjetove, uživamo zajedno u simfoniji nota, začina, kultura i tradicije, stvarajući univerzum uživanja” objašnjava Danijela Knežević iz agencije Memento.

Posjetiocima će, osim prilike za kupovinu vrhunskih proizvoda, biti priređen i zanimljiv i bogat prateći program:

Trudimo se da svake godine posjetiocima ponudimo i dodatne sadržaje u kojima će uživati i zbog kojih će poželjeti da manifestaciju posjete i po nekoliko puta. Nagradno prepoznavanje vina i čokoladnih pralina, prezentacije vrhunskih kuvara i somelijera, radionica izrade dekorativnih elemenata za torte, besplatne degustacije, prezentacija uparivanja čokolade i vina, nagradna igra i zabavni sadržaji i ove godine će upotpuniti program manifestacije“, dodaje Knežević.

 

 

 

Učešće na šestom izdanju manifestacije  Čokolada i vino do sada su potvrdili:  Korni čokolada i praline, Le Petit Macaron, Pekara Domestico,  Miranis Sweet, MFC butik kolača, Donut Time, Primero, Adoré čokolade, Lindt i Merci, Čokoladice Julius, Vinarija Kopitović, Vinarija Ćetković, Vinarija Vukićević, Voćni likeri i vina Ivanović i Vinarija Aleksandar.

Radno vrijeme manifestacije je od 10 do 22 sata, oba dana.

Detaljnije informacije o programu i učesnicima mogu se pronaći na facebok stranici i Instagram profilu Čokolada&Vino.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Čokolada&Vino (@cokoladaivino) on Feb 14, 2019 at 2:52am PST

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Mirisno usisavanje

RECEPT
DANA

Punjeni francuski hljeb

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.