Krajem februara omiljena manifestacija ljubitelja čokolade i vina!

Kraj februara će i ove godine biti u znaku najomiljenijih zadovoljstava svih hedonista: čokolade i vina. Peto izdanje, sada već veoma popularne manifestacije Čokolada&Vino biće organizovano tokom vikenda, 24. i 25. februara, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City.

Krajem februara omiljena manifestacija ljubitelja čokolade i vina!

Posjetioci iz svih krajeva Crne Gore i ovog puta će imati priliku da se upoznaju ponudom proizvođača, uvoznika i distributera čokoladnih proizvoda i vina, dostupnom na crnogorskom tržištu. Učesnici manifestacije prezentovaće svoju ponudu, organizovati degustacije i promotivnu prodaju, a posjetioci će imati priliku da uživaju u ukusima ponuđenih proizvoda i tako se na najbolji način upoznaju sa kvalitetom ponude izlagača.

Kao i ranijih godina, ova manifestacija neće imati samo izložbeno-prodajni karakter, već će posjetiocima ponuditi i zanimljive prateće sadržaje poput uparivanja čokolade i vina, prepoznavanja vina na slijepo, edukativnih prezentacija, radionica, nagradnih igara i zabavnog programa.

Organizator manifestacije je podgorička agencija Memento marketing i komunikacije. Više informacija može se pronaći na Facebook stranici Čokolada&Vino i Instagram nalogu @cokoladaivino.

 

A post shared by Čokolada&Vino (@cokoladaivino) on Jan 24, 2018 at 10:25am PST

Informacije o uslovima učešća na manifestaciji mogu se dobiti pozivom na broj +381 69 38 38 78

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bijelim košuljama, zavjesama i sl. vratićete bjelinu...

RECEPT
DANA

Fritata od tikvica

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.