Čokolada&Vino 13. i 14. februara u podgoričkoj Delti!

U podgoričkom šoping molu Delta City tokom vikenda 13. i 14. februara biće održano treće izdanje manifestacije Čokolada&Vino, koju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije.

Čokolada&Vino 13. i 14. februara u podgoričkoj Delti!

Posjetiocima će se predstaviti proizvođači i distributeri čokoladnih proizvoda i vina.

Želja nam je da i ovog puta posjetiocima pružimo priliku da se u prijatnom, tematski dekorisanom prostoru upoznaju sa kvalitetnom ponudom izlagača, upoznaju sa jedinstvenim spojem čokolade i vina, degustiraju proizvode uživajući u pratećim sadržajima, ali i kupe proizvode koji im se najviše dopadnu. Biće to odlična prilika i da se pronađe lijep poklon za Dan zaljubljenih jer je poznato da se čokolada i vino savršeno uklapaju sa emocijama i romantikom", kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

"Pozivamo sve zaniteresovane proizvođače i distributere čokolade, čokoladnih proizvoda i vina da iskoriste priliku da svoju ponudu prezentuju na ovom jedinstvenom događaju koji je u oba svoja pređašnja izdanja izazvao zaista veliko interesovanje posjetilaca“, dodala je Knežević.

Informacije o uslovima učešća na manifestaciji mogu se dobiti pozivom na tel: 069 38 38 58 ili putem mail adrese tatjana@memento.co.me.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Mirisno usisavanje

RECEPT
DANA

Punjeni francuski hljeb

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.