Top 10 - šta sve ponijeti na ljetovanje

Top 10 - šta sve ponijeti na ljetovanje

1.Zaštita od sunca

Dok se izležavate na „veeelikom“ peškiru spriječite opekotine i crvenilo korišćenjem kvalitetne kreme za sunčanje (ne zaboravite i lice), a što je vaša koža svjetlija to zaštitni faktor kreme treba da bude veći.

2. Sprej za uho

Pomaže kod začepljenosti uha, nastale nakon zadržavanja vode u uhu, simptoma koji se često javlja nakon dugotrajnog boravka u moru. Namijenjen je i djeci i odraslima, a njegova upotreba je prijatna i jednostavna.

3. Mali frižider ili termos

Za vrijeme letnjih vrućina izuzetno je važno piti velike količine vode i održavati tijelo hidriranim. Održite piće svježim i hladnim tokom cjelodnevnog boravka na plaži!

4. Šešir sa širokim obodom

Neophodan rekvizit za plažu je i šešir sa širokim obodom. Osim što ćete izgledati kao prava diva, vaše lice i kosa će vam biti vrlo zahvalni što i njih štitite.

5. Pastile za grlo

Sadrže u sebi prirodne sastojke i izvrsne su za ublažavanje simptoma kao što su iritirajući kašalj i neprijatno „grebanje u grlu“. Ponesite ih sa sobom na ljetovanje i nadraženost grla vas neće iznenaditi.

6.„Dobre“ bakterije

Odmor ispunjen vinom i hranom ponekad može uticati na rad crijeva i poremetiti crevnu mikrofloru. Koristite dodatak ishrani, „dobre“ bakterije koje poboljšavaju rad crijeva i regulišu crijevnu mikrofloru.

7. Maska za gnjurenje

Ako ste do sada propustili da pogledate šta se sve događa ispod površine, sada je vrijeme da to promijenite. Pokažite svoj istraživački duh, spakujte masku za gnjurenje  i krenite u istraživanje podvodnog svijeta!

8. Podvodni foto-aparat

Fascinirani ste podvodnim svijetom i oduvijek ste željeli djelić toga da ponesete sa sobom kao uspomenu? Ovjekovečite ovog ljeta nezaboravne trenutke uz pomoć podvodnog foto-aparata!

9. Antibiotik za povrede na koži

Ponekada na plaži možete zadobiti neprijatnu ogrebotinu. Lokalni antibiotik namijenjen je za sve manje površinske ozljede kože. Posavjetujte se prije upotrebe sa svojim ljekarom ili farmaceutom i uživajte na plaži bez malih neprijatnih iznenađenja!

10. Dobra knjiga

Uživate u čitanju knjiga, ali nikad nemate vremena za njih? Plaža je idealno mjesto da se nadoknadi propušteno!

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.