LJILJA I ZBILJA: Šesti i posljednji Med2Contour tretman u prvom ciklusu

Tako je. Danas sam odradila i posljednji Med2 Contour tretman u ovom ciklusu. Šesti po redu.

LJILJA I ZBILJA: Šesti i posljednji Med2Contour tretman u prvom ciklusu

Otišlo je još po santimetar u gornjem, pola santimetra u srednjem i santimetar u donjem stomaku. Kad se sve sabere i oduzme, ukupno je otišlo 5ipo, 5ipo i 6 cm. Sve mi ljepše stoji. Osjećam se ljepše i lakše. Imam elana da se bavim svojim izgledom i zdravljem jos vise, kvalitetnije i bolje. Med2 Contour mi je pomogao i hvala Mirjani i Platinum Beautyju što su proživljavali sa mnom sve moje faze. :)

Tretman je dao rezltat i zadovoljna sam. Kako sam na početku rekla, svako tijelo različito reaguje, a moje je ovako. Bosanska blogerka Prekardašijan piše da je izgubila cijelih 5cm od jednog tretmana! Želim joj uspješan nastavak tretmana.

Tu sam za sva pitanja, pa pišite. Ja napisala što sam mislila. Ostalo nek kažu fotke, one bolje pišu  ;)

Ako nijeste pratili od početka, ovdje možete čitati kako sam došla na ideju da idem na Med2 Contour tretmane, kako je bilo poslije prvog, kako poslije drugog, a kako poslije četvrtog Med2 Contour tretmana, uz obilje opisa samog tretmana, preduslova za obavljanje, pravila ishrane i ostalih bitnih informacija.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.