LJILJA I ZBILJA: Četvrti tretman Med2Contour je prošao ovako

Evo meeee  :)
Javljate se i čekate nastavak priče. Milo mi je. Mislila sam da ipak još malo sačekam sa novim tekstom, al pošto se interesujete, neću da vas držim u neizvjesnosti.
Slobodno se javljajte, sve što znam i što sam iskusila, reći ću.

LJILJA I ZBILJA: Četvrti tretman Med2Contour je prošao ovako

Dakle, od posljednjeg javljanja prošla sam dva tretmana, treći i četvrti. Obzirom da je treći tretman pao u periodu kad je bio ciklus, rezultat nije bio neki, što ne znači da ga nije bilo. Elem, u periodu prije i za vrijeme ciklusa, kao što znate, malo smo žabice ;) nadušene, tijelo ima svoje procese i često se rezultati ne prikažu odmah, iako tretman djeluje. I to je individualno, kao i rezultati svakog tretmana, a, u mom slučaju, nakon trećeg tretmana obimi su se prikazali malkice većim nego što jesu. Nisam se uznemirila jer me Mira iz Platinum Beautyja prirpemila kako stvari stoje u delikatnom dijelu mjeseca, tako da sam spremno dočekala mjerenje.
Uslijedio je četvrti tretman i stvari su se vratile na svoje mjesto. Izgubila sam santimetar u gornjem i po santimetar ipo u srednjem i donjem dijelu stomaka.
U ponedjeljak idem na peti tretman, a sedam dana nakon toga na šesti. Slikam se i stavljam fotke čim se završi. Do tada, evo kako je to bilo prije početka tretmana, a kako je bilo poslije drugog. Za dalje čekajte i čitajte.

             Prije tretmana                           Poslije drugog tretmana      


Pročitajte kako je sve počelo, kako je bilo na prvom, a kako na drugom Med2 contour tretmanu.  

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.