Upoznajte njeno veličanstvo, ADORE

Upoznajte njeno veličanstvo, ADORE

Adore je prva prava selekcija ručno rađenih čokoladnih pralina, tabli i ostalih proizvoda od čokolade u Crnoj Gori. Svi Adore proizvodi su rezultat strasti, što znači da su potpuno prirodni, ne sadrže konzervanse, aditive, vještačke arome niti pojačivače ukusa.

Selekcija čokoladnih pralina podrazumijeva 54 različita ukusa. Svaka pralina se radi ručno, a proces pravljenja samo jedne vrste traje i do 25 sati.

U procesu proizvodnje koriste se samo najkvalitetnije sirovine, premijum kolekcija čokolade od najfinijeg kakaa Južne i Srednje Amerike, najbolji  agrumi i orašasti proizvodi, svjetski poznati brendovi likera, konjaka i viskija.

aDORé Chocolat je jedinstven u ovoj regiji  po izuzetno visokom nivou kvaliteta čokolade, mlječne sa minimum 40,5% suvih kakao djelova i crne sa minimum 70% suvih kakao djelova.

aDORé Chocolat ohrabruje Vašu maštu. Od osnivanja, prije 11 godina, jedini cilj ove fabrike čokolade jeste da donese osmijeh  i učestvuje u radostima poklanjanja.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lisnato tijesto

RECEPT
DANA

Pastrmka na ohridski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.