Ispeglajte odjeću bez pegle

Rijetko ko uživa u peglanju. Žene koje su vrlo zaposlene i imaju veću porodicu, vrlo često nemaju ni vremena za peglanje. Ako se odjeća nekoliko dana gomila, sve se više gubi volja za peglanjem.

Ispeglajte odjeću bez pegle

Uredna i ispeglana odjeća daje potpuni utisak o čovjeku. Ako ne volite peglanje, ali ipak želite da budete uredni, pokušajte da primijenite ovaj recept pomoću kojeg ćete "ispeglati" svoju odjeću. Zahvaljujući ovom spreju izbjeći ćete dugotrajno peglanje i dobićete vrijeme koje možete potrošiti na uživanje s najdražima. A možda zaista zavolite ovaj način peglanja. Wink

Kako biste pripremili sprej za peglanje potrebno vam je 1 kašika omekšivača, 1 kašika sirćeta (po mogućnosti alkoholnog), prazan raspršivač i 400 ml destilovane vode.

Priprema spreja za peglanje ide tako da sve zajedno dobro promiješate i stavite u prazan raspršivač. Nakon što promiješate, dobro protresite sadržaj i možete ga koristiti.

Sprej se upotrebljava tako što ga raspršite na zgužvane djelove odjeće. Nakon što se osuši, vaša odjeća će biti ravna i odavaće utisak svježine.

Za pripremu i nanošenje vam je potrebno sasvim malo vremena. Nećete morati da trošite svoju energiju i vrijeme, a dobićete učinak koji ostavlja prava pegla.

 

azramag.ba

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lisnato tijesto

RECEPT
DANA

Pastrmka na ohridski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.