Pomozite Tijani da dobije novo srce

Građani i kompanije iz Crne Gore koji žele da pomognu djevojčici Tijani Ognjanović da dobije novo srce, mogu od danas (03.04.2013) uplatiti donaciju na račun 560-0020100004195-91 First Financial Banke.

Pomozite Tijani da dobije novo srce

Građani i kompanije iz Crne Gore koji žele da pomognu djevojčici Tijani Ognjanović da dobije novo srce, mogu od danas (03.04.2013) uplatiti donaciju na račun 560-0020100004195-91 First Financial Banke.

First Financial Bank AD se pridružuje humanitrnoj akciji POMOZIMO TIJANI DA DOBIJE NOVO SRCE ukidanjem svih pratećih troškova (održavanja računa, provizija itd) vezanih za uplatu.

Zaposleni First Financial Banke su se već uključili i donirali novac i apeluju na sve koji su u prilici da pomognu osmogodišnjoj Tijani da dobije novo srce.

Tijani je hitno je potrebna transplantacija srca jer joj je dijagnostikovana restriktivna kardiomiopatija. Operaciju je moguće izvesti samo u Hjustonu i košta 710 hiljada USD.

Porodica Ognjanović je do sada prikupila 500 hiljada USD, što klinika u Hjustonu traži kao depozit.

Više informacija o akciji: http://www.tijanaognjanovic.com/

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.