Izvor snage za vaš horoskopski znak: Djevice blistaju u kriznim situacijama, a Blizanci u konfliktima

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline iz kojih crpi unutrašnju snagu. Kod Djevice ona dolazi do izražaja u krizi, a kod Blizanca u konfliktu...

Izvor snage za vaš horoskopski znak: Djevice blistaju u kriznim situacijama, a Blizanci u konfliktima

Ovan

Pripadnici ovog znaka su najbolji u odustajanju. Pošto vole da imaju kontrolu nad svojim životom i situacijama u kojima se nalaze, oni će prvi otići ako zaključe da nešto nema smisla, crpi previše energije i čak ako je bolno - presjeći sve veze i krenuti dalje. Oni će prvi dati otkaz na lošem poslu, odvići se od pušenja ili okončati toksičnu ljubavnu vezu.

Bik

Jaka strana karaktera pripadnika ovog znaka u teškim situacijama je to što gotovo uvijek ostaju "prizemljeni" i racionalni. Čak i dok svi oko njih ne znaju šta će se dogoditi, Bikovi imaju nekoliko mogućih scenarija događaja i prolazeći kroz njih oni se pripremaju na sve. Svojim logičkim umom tako često predviđaju i vrlo lukavo i promišljeno reaguju.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka se u konfliktima snalaze bolje od bilo koga drugog. Oni svađu ne vide kao način izbacivanja agresije, već priliku da riješe i razjasne stvari koje ih muče. Iako znaju da nametnu svoj stav, neće imati problema sa slušanjem druge strane i zaista će željeti da se stvari riješe na zadovoljstvo svih.

Rak

Pripadnici ovog znaka su nevjerovatni u situaciji bolesti njihovih bližnjih. Brižni i empatični, oni su najbolji njegovatelji i neko koga biste zaista željeli kraj sebe da vas mazi, pazi i tješi. Sposobni su da ostanu smireni, puni topline i ljubavi, čak i kad se svima drugima situacija čini bezizlazna te su pravo svjetlo za druge ljude.

Lav

Pripadnici ovog znaka rješenja pronalaze i u situacijama koje izgledaju potpuno beznadežne. Zbog toga su oni neko koga želite da imate kraj sebe da vas umiri i da vam pruži nadu. Lavovi rijetko očajavaju, njihova unutrašnja snaga leži u traženju novih rješenja, proaktivnosti i nemirenja sa sudbinom te je njihova ona "gdje ima volje - tu je i način".

Djevica

Pripadnici ovog znaka su pravi stručnjaci u rješavanju kriznih situacija, posebno onih koji se tiču njihovih bližnjih. Njihova unutrašnja snaga se vidi u smirenosti; dok ostali prolaze kroz histeriju, Djevice izbegavaju svaku dramu i usmjjeravaju se na rešenje. Tipično ćutljivi u takvim trenucima, mogu računati na Djevicu da "spasi stvar".

Vaga

Pripadnici ovog znaka su pravi majstori za nove i pomalo neprijatne društvene situacije. Njihova lakoća uspostavljanja komunikacije, pronalaska zajedničkih tema i suptilnog zbližavanja su nužne osobine bilo da je riječ o traženju novog posla, organizovanju zabave ili mirenju drugih, na Vagine diplomatske i društvene vještine se uvijek može osloniti.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka imaju jedno jedinstveno umijeće - a to je umeće preživljavanja. Čak i ako se radi o potpunom haosu, gubitku posla, razvodu braka ili smrti bližnjeg, možete računati da će se Škorpija izvući i stvoriti sebi novi život bez okretanja unazad. Krasi ih velika motivisanost i želja da prožive svoj život u potpunosti onako kako sami žele, a ne kako im situacija nameće.

Strijelac

Pripadnike ovog znaka po pravilu odlikuje hrabrost, oni su spremni da riskiraju znatno više nego svi drugi znakovi horoskopa. Bilo da je riječ o spašavanju drugih, brzom reagovanju ili nesebičnom žrtvovanju, računajte na to da će Strijelac napraviti ispravnu stvar, što mu dolazi nagonski - bez želje za slavom ili hvalom. Plus, on potajno uživa u tom uzbuđenju.

Jarac

Pripadnici ovog znaka su od one vrste ljudi koja najbolje djeluje pod pritiskom. Istovremeno moraju da razmišljaju o pet stvari, kako da ne premaše rok a i da zadovolje ljude oko sebe. Oni čak funkcionišu bolje pod pritiskom nego u opuštenim situacijama, pa dok bi svi drugi završili u bolnici od iscrpljenosti, Jarac daje 150 odsto sebe i dokazuje svoju vrijednost.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka prvaci su u smirivanju emocionalno napetih situacija, bilo da je riječ o svađama, porodičnim napetostima, finansijskim brigama - Vodolije su vrlo svjesne kako će to sve proći i nema potrebe za očajavanjem. Njihov recept je okrenuti leđa nevolji i zabaviti se s nečim drugim, a takav stav prenose i na zabrinute ljude oko sebe i pravi su lijek za stres.

Ribe

Pripadnici ovog znaka imaju jednu veliku unutrašnju snagu - a to je njihova intuicija. Oni će osjetiti da nešto nije dobro i prije nego loša situacija krene da se odvija, a svoju pažnju će usmjeriti na emotivno pomaganje drugima. Intuicija im pomaže i kod promjene poslova, što je kod njih poprilično često. Odlično podnose udarce i vjeruju da će sutra biti bolje.

 

24sata.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.