Inspirativne odjevne kombinacije

Inspirativne odjevne kombinacije

Ukoliko želite da postignete seksi, zavodljiv izgled u zimskim danima, pronadjite se u nekoj od kombinacija popularne glumice Blejk Lajvli (Serena iz “Tračare”), koja je izabrana za jednu od najbolje obučenih žena u 2012. godini.

Uske pantalone kombinujte sa jednostavnim majicama i džemperima, medjutim, ne štedite  kada su u pitanju kaputi, jakne i čizme.

Sakoi, pelerine i kaputi su nezaobilazni, bez obzira da li se radi o dnevnim ili večernjim kombinacijama.

Kratke tunike i zimske haljine uvijek nosite sa tamnim hulahopkama, visokim čizmama do koljena ili sa upečatljivim visokim potpeticama.

Naravno, ne zaboravite velike torbe (koje mogu da budu u sasvim drugačijoj boji od obuće), kao i velike šalove i marame.

Ukoliko ste ljubitelj upečatljivog nakita, ne zapostavljajte ga. Jedan od omiljenih dodataka ove trendi glumice su upravo velike, masivne ogrlice.

Mi smo sa Polyvore-a preuzeli nekoliko odjevnih kombinacija Blejk Lajvli, a vi probajte pronaći neku koja je baš za vas.

 

Photo: Polyvore.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.