U modi ove sezone: Kratke čizmice

Štrikani džemper ili pončo, koji je hit ove sezone, možete da kombinujete sa helankama i čizmicama. Ovakvom izgledu će dati notu ležernosti i kratke čarapice, u nijansi približnoj boji džempera.

U modi ove sezone: Kratke čizmice

Savršene za kišu, ali i sunčane periode tokom jesenjih dana, kratke čizmice su idealan izbor za svaku damu. Kada ih nosite u dnevnoj varijanti, u kombinaciji sa farmerkama, sakoom i pamučnom majicom, nije loša ideja da nogavice malo podvrnete.

Štrikani džemper ili pončo, koji je hit ove sezone, možete da kombinujete sa helankama i čizmicama. Ovakvom izgledu će dati notu ležernosti i kratke čarapice, u nijansi približnoj boji džempera, koje će „izvirivati“ iz obuće.

Ako riješite da sa prijateljicama popijete kafu i uhvatite malo jesenjeg sunca, obucite interesantnu haljinu sa printom, ovi modeli su veoma popularni ove sezone. U kombinaciji sa čizmicama, torbom u stilu šezdesetih i kožnom jaknom, izgledaćete sjajno.

Poluduboke čizmice su pogodne i za kancelariju, jer su savršene za poslovni stil.

 

Novosti.rs/ŽSJ

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Toplo bijelo vino

RECEPT
DANA

Pita sa mesom i spanaćem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.