Neobični hoteli širom svijeta

Neobični hoteli širom svijeta

Stvarno je fascinantno posmatrati neke od gradjevina koje ćemo vam predstaviti i razmišljati o tome, kako je uopšte nekome palo napamet da stvori nešto tako bizarno.
Vjerovatno se niste jednom zapitali (kad vidite slike), kako bi bilo živjeti i boraviti u nekoj čudnoj i neobičnoj kući, ali prilično smo sigurni da bi dan, dva ili tri bilo sasvim dovoljno za tu avanturu.  Ali, ko zna, možda bismo se i navikli na to. Sada ćemo vam pokazati neke od najneobičnijih hotela u svijetu.

Hobit motel (THE HOBBIT MOTEL
“Gospodar prstenova”, filmovi snimljeni su na Novom Zelandu i u njihovu čast, Hobit motel je izgradjen i dizajniran po uzoru na Hobitovo stanište iz filma.

 

Džambo hostel (Jumbo hostel)
Smješten odmah pored Štokholmskog aerodroma, ovaj neobični hotel je penzionisani Boing 747, koji je u službu vraćen kao jeftini motel za putnike koji se zadese tu. Ima 25 soba i 85 kreveta, s tim da je jedan apartman sa pogledom na aerodrom smješten u kokpitu.

 

Kružni hotel  (Quaker Square Inn)
Ovaj hotel je ustvari u originalu skup silosa, koji potiču iz 19. vijeka i ima ih ukupno 36.  Sve sobe u njemu su savršeno kružnog oblika.

 

Hotel pećina (Gamirasu Cave Hotel)
Ove pećine postoje  preko 1000 godina, ali 1999. Godine službeno postaju hotel. Unutar ovih pećina se nalazi 25 soba.

 

Iglo – selo  (Iglu-Dorf)
Iglo- selo postoji u Njemačkoj i Švajcarskoj i radi od decembra do aprila. Igloi mogu da prime i do 6 osoba, a u nekima od njih nalaze se i bazeni.

 

Queen Mary Hotel
The Queen Mary, penzionisani brod- krstarica, sada je hotel na vodi, trajno usidren u Long Bič-u u Kaliforniji. Njenih 214 kabina je preuredjeno u moderne hotelske sobe.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako se maskara osušila ili zgrudvala...

RECEPT
DANA

Jadro oblande

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.