Šta oblik nokta govori o vašoj ličnosti

Staro vjerovanje govori da svaki oblik nokta ima svoju priču na osnovu koje možemo saznati dosta o našoj ličnosti, ali na taj način možemo pročitati i neku drugu osobu.

Šta oblik nokta govori o vašoj ličnosti

Pronađite oblik svog nokta i saznajte šta on govori o vašoj ličnosti.

Dugačak nokat, jednako širok u korijenu i pri vrhu

Osobe sa ovakvim oblikom nokta su pritajeni romantici. Karakteriše vas urednost i pažnja koju pružate ljudima u svom okruženju. Vi volite svjetle boje i brinete o svojim noktima bez obzira na period godine.

Nokat koji je širi u sredini

Osobe sa ovim oblikom nokta su jako šarmantne i popularne u društvu. Puni ste pozitivne energije i odlučnosti, bez obzira na situaciju. Volite putovanja i često mijenjate boju laka na noktima.

Elipsasti nokat

Osobe sa ovim oblikom nokta su mirne i strpljive. Karakteriše vas lijepo vaspitanje i nasmijanost, što čini dobar prvi utisak prilikom upoznavanja sa novim ljudima. Hedonista ste i volite da tretirate nokte uz opuštajuću muziku.

Četvrtasti nokat

Osobe sa ovim oblikom nokta su kreativne i zamišljene. Karakteriše vas radoznalost i želja za avanturom. Volite umjetnost i kratke i prirodne nokte.

Trouglasti nokat

Osobe sa ovim oblikom nokta karakteriše ambicioznost i samopouzdanje. Vi uvijek ispunite ono što ste zacrtali, a svaki sljedeći cilj sve lakše postižete. Volite da uživate i da tretirate svoje nokte kod profesionalaca.

 

nezavisne.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.