Sedamnaesti broj Magazina u prodaji od 13. oktobra

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam sedamnaesti broj Magazina koji je u prodaji od 13. oktobra. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Sedamnaesti broj Magazina u prodaji od 13. oktobra

U intervjuu književnica Ljiljana Habjanović-Đurović, dobitnica brojnih priznanja i spisateljica koja je 2007. godine proglašena za jednog od sto najuticajnijih književnika u svijetu,  govori o novom romanu ,,Naš otac“, koji će biti predstavljen na Sajmu u Beogradu 24. oktobra.


Gošća Magazina је režiserka Marija Perović koja najavljuje snimanje filma „Hotel Boka“. U rubrici „Susreti“ gost je glumac Petar Strugar. On u filmu „Mali Budo“ tumači glavni lik. Pitali smo ga kakvi su njegovi utisci nakon premijere filma, koje uloge su mu posebno drage, kakva sjećanja pamti iz djetinjstva i kako se snalazi u ulozi oca.

O muzici, umjetnosti, Nikšiću, saradnji sa Masimom Savićem i planiranom koncertu za Magazin govori kantautor Miki Vukićević.

U rubrici „Porodična priča“ gosti su Amer i Alma Ramusović. Šta sve građani traže u apotekama-tema je kojom su se bavili novinari Magazina. Kada je riječ o zdravlju, u ovom broju je, povodom obilježavanja oktobra – mjeseca borbe protiv karcinoma dojke, priča sa dr Nebojšom Crnogorcem koji govori o ovom oboljenju i preventivnim pregledima.

U ovom broju Magazina je i reportaža o maturskoj ekskurziji učenika podgoričke gimnazije.

Tu su  i autorski tekstovi stalnih saradnika Magazina: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković, astrološkinje Dubravke Strukan. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina je kolumna Dušanke Ćirović „Moj svijet“ i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Paradajz

RECEPT
DANA

Slatka pileća marinada

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.