Šesti broj Magazina u prodaji od 12. maja

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Šesti broj Magazina u prodaji od 12. maja

Predstavljamo vam šesti broj Magazina koji je u prodaji od 12 maja. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Gost Magazina je pjevač grupe ,, Perper“  Nikola Radunović  koji govori o profesiji, ali i tome zašto još uvijek sa grupom ne nastupa van Crne Gore. U intervjuu glumac Momčilo Otašević govori o glumi, djevojci Tini Jovetić, Cetinju, nezaboravnim trenucima, Čak Norisu i novom projektu.  U rubrici „Porodična priča“ gost je jedan od najboljih crnogorskih košarkaša Vlado Šćepanović. On za Magazin otkriva detalje iz profesionalnog i porodičnog života.


Kako da djeca lakše prebole razvod braka-tema je kojom su se bavili novinari Magazina. U rubrici „U ogledalu“ gost je pjevač Željko Bebek. Novinarka Magazina bila je u Veroni  i impresije ovim gradom pretočila je u putopis pod naslovom „Pohod na oltar za zaljubljene“. Šesti broj Magazina donosi i autorske tekstove stalnih saradnika: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina su i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...


Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.