Zimsko izdanje puzijade i sportske igrarije za najmlađe

Zimsko izdanje puzijade i sportske igrarije za najmlađe

U subotu, 16. februara, u podgoričkom šoping molu Delta City biće održana dječija manifestacija Sunčane Igrarije. Ovaj događaj je zimsko izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca, koja se već godinama održava u podgoričkom šoping molu Delta City, u organizaciji marketing agencije Incognito, a mališani će ovom prilikom moći da se okušaju u raznim sportsko-zabavnim disciplinama i, prije svega, dobro zabave. U okviru manifestacije biće održano i zimsko izdanje Sunčane Pufies Puzijade, popularnog takmičenja beba u puzanju.

“Osim Sunčane Pufies Puzijade, u toku koje će se takmičiti čak 72 bebe, u 12 takmičarskih grupa, pripremili smo i razna sportska takmičenja za djecu jaslenog i vrtićkog uzrasta, a i školarci će moći da se zabave u posebno za njih osmišljenim disciplinama i kvizu znanja. U prostoru ćemo imati i kreativni kutak u kojem će mališani moći da uposle prstiće i oprobaju se u raznim kreativnim igrama. Cilj nam je da djeci pokažemo da ima zabavnijih stvari od sjedjenja ispred računara i vjerujemo da ćemo uspjeti da ih okupimo u velikom broju i da ćemo svi zajedno uživati u bogatom programu. U popodnevnom dijelu programa, u toku interaktivnog kviza Sunčane Sveznalice, pokušaćemo zajedno da oborimo i neke rekorde, ali nećemo ovom prilikom otkriti sve detalje, već pozivamo naše drugare da dođu i saznaju o čemu se radi ”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreative i komunikacija u marketing agenciji Incognito.

Program manifestacije Sunčane igrarije:
10:00 – 14:00 Kreativni kutak «Kids’ Time»
10:30 – 11:30 Sunčana Pufies Puzijada  - prvi dio takmičenja
12:00 – 15:00 Sportske Igrarije

17:00 – 21:00 Kreativni kutak «Zemlja Mašte»
17:30 – 18:30 Sunčana Pufies Puzijada – drugi dio takmičenja
19:00 – 20:30 Sunčane Sveznalice – interaktivno zabavni program

Organizatori pozivaju sve drugare i njihove roditelje da u subotu, 16. februara dođu u Delta City na zimsko izdanje popularnog sunčanog druženja.

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Skratite vrijeme peglanja na pola

RECEPT
DANA

Quesadillas

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.