Lansirana platforma Trguj.Me - Besplatna internet prodavnica za sve

Intenet platforma Trguj.Me, namijenjena crnogorskim trgovcima i proizvođačima, lansirana je početkom 2021. godine. Platforma je zamišljena kao internet prodajno mjesto za sve koji se bave trgovinom i proizvodnjom, bez troškova otvaranja sopstvene prodavnice i kreiranja sajta. Registracija je za sve zainteresovane otvorena i besplatna na stranici www.trguj.me.

Lansirana platforma Trguj.Me - Besplatna internet prodavnica za sve

Kako kažu kreatori platforme, za manje od 9 mjeseci uspjeli su da od ideje stvore funkcionalnu i održivu platformu koja za cilj ima da u značajnoj mjeri pomogne crnogorskoj privredi, a koja će prodaju i razmjenu na tržištu učiniti dostupnijom, bržom i efikasnijom. Ivan Radunović, jedan od kreatora platforme, poziva sve kojima prodaja predstavlja problem ili žele veći plasman na tržištu, da se registruju potpuno besplatno i objašnjava: “Ukratko - stvorili smo mjesto koje svima omogućavati da imaju svoju internet prodaju bez znanja programiranja ili troškova pravljenja sajta. Sa druge strane, ovo je za kupce crnogorska verzija AliExpressa s obzirom na to da ponuda obuhvata sve proizvode i gradove Crne Gore.”

 

Kompanija doMEn, registrar crnogorskog nacionalnog domena .ME, je u početnoj fazi razvoja platforme donirala ovom startapu 20 000 EUR u znak podrške domaćoj privredi i lokalnoj zajednici u oporavku od krize izazvane pandemijom virusa korona. Direktor kompanije doMEn, Predrag Lešić, naglašava da se Trguj.Me razvija u pravcu toga da bude prvo mjesto kojem će se kupci obratiti kad im zatreba kupovina domaćih proizvoda na internetu, ali i mjesto kom će se isto tako i domaći prozvođači obratiti kada požele da plasiraju svoj proizvod. “U vrijeme pandemije uvidjeli smo značaj online svijeta - oni koji su već imali razvijenu internet prodaju lakše su se prilagodili tržištu i datoj situaciji. Platforma Trguj.Me upravo svim privrednicima u Crnoj Gori omogućava da imaju svoju internet prodavnicu otvorenu 24 časa i to bez ikakvih troškova.” - potvrđuje Lešić.

 

“Da privrednicima maksimalno olakšamo i prilagodimo ih poslovanju u svijetu interneta, osim što smo snimili detaljne video tutorijale o tome kako se mogu registrovati i dodavati proizvode, otvorili smo i svoj Call centar, te smo im tako dostupni svakog radnog dana, od 8 do 16 časova, na broj 19955 i ovim putem obrabrujem sve trgovce i proizvođače da nam se jave da započnemo proces registracije i prodaje.” izjavljuje Radunović, naglašavajući da bi platformi Trguj.Me bilo posebno zadovoljstvo kada bi sva domaća gazdinstvu ponudila domaće poljoprivredne proizvode.

 

Ideja o tome da se kreira ovakav projekat predstavljena je na prvom crnogorskom online hakatonu CoronaThonu, na kom je tema bila pomoć zajednici u vremenu pandemije, a nakon osvajanja drugog mjesta, članovi tima Trguj.Me su nastavili da rade na realizaciji ideje te uz pomoć donacije kompanije doMEn i pokretanju startapa čije će benefite osjetiti svi crnogorski građani.

 

Da platforma nije samo kupoprodajni sajt, potvrđuju i brojne tehničke osobenosti poput automatizovanog digitalnog marketinga koji platforma sama obavlja, ali i verifikacije registrovanih korisnika prije kupovine ili prodaje. Proizvodi proizvedeni u Crnoj Gori, takođe će imati posebno mjesto i vizuelni identitet, upravo kako bi platforma dala prednost domaćoj proizvonji.

 

Kreatori platforme pozivaju sve zainteresovane za otvaranje svoje internet prodavnice na sajtu www.trguj.me da to urade na ovom linku, ili kontaktiraju tehničku podršku u live chat-u dostupnom na sajtu, preko društvenih mreža Instagrami Facebookili pozivom na broj 19955.

 

Više o donacijama kompanije doMEn, kao i društveno odgovornim projektima koje sprovodi u Crnoj Gori, možete pročitati na sajtu www.stemedukacija.me. Samo u toku prethodne godine, u vrijeme pandemije virusa korona, kroz donacije zdravstvenom sistemu i startapovima namijenjenim jačanju privrede, pomogla je lokalnu zajednicu sa više od 100,000 EUR.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.