IDEA u naselju Pažići, Pokloni za potrošače prva tri dana

Danilovgrađani dobili novo mjesto za kupovinu

IDEA je u petak, 28. decembra 2018. godine, otvorila još jednu prodavnicu u Danilovgradu, u naselju Pažići. Ako još niste obavili kupovinu za prazničnu trpezu, onda je nova IDEA pravo mjesto za vas. Na 250 metara kvadratnih možete naći bogat asortiman proizvoda i iskoristiti novogodišnje popuste.

IDEA u naselju Pažići, Pokloni za potrošače prva tri dana

IDEA se Danilovgrađanima već dokazala kao dobar komšija, a da bi potvrdila tu reputaciju, za potrošače je u novoj prodavnici obezbijedila poklone i specijalne povoljnosti tokom prva tri dana. U četvrtak, na dan otvaranja, svi kupci su dobili poklone i uživali u degustacija proizvoda iz linije Ukusi kraja moga. Svaka 100. kupovina je bila gratis, a vlasnike Super Kartice su nagradili trostrukim super bodovima. Za najmlađe je organizovano druženje sa Deda Mrazom i popularno oslikavanje lica.

Darivanja se nastavljaju. U petak potrošači dobijaju popust od 20% na artikal po izboru, ukoliko ostvare kupovinu od 5 i više eura. Ako, ipak, ne stižete da obavite kupovinu radnim danima, povoljnosti vas očekuju i u subotu. Za svaki račun od preko 10 eura u novoj IDEA prodavnici u Danilovgradu prvog dana vikenda dobijate srećku, a Superkartičari omiljene trostruke super bodove.

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.