Da li ste spremni za reviju dobrog ukusa?

U PRODAJI PRVI BROJ SUPER MAGAZINA

Ovog maja, ljubitelji kvalitetnih izdanja koja se bave životnim stilovima i trendovima koji će obilježiti sezonu, konačno su dobili priliku da na jednom mjestu pronađu sveobuhvatne i jedinstvene sadržaje pod znakom Super Magazina – prvog i jedinog lifestyle magazina na teritoriji Crne Gore koji izdaje jedan trgovinski lanac.

Da li ste spremni za reviju dobrog ukusa?

Iza inovativnog koncepta krije se pažljivo osmišljena uređivačka politika koju potpisuje redakcija skrojena od profesionalaca iz marketing tima kompanije IDEA koji su, prepoznavši potrebe savremenih kupaca, u saradnji sa brojnim partnerima, kreirali ovaj moderan format koji unosi jednu potpuno novu vrijednost u odnosu na standardne koncepte koji se mogu sresti na našim prostorima.

I zaista, već nakon prvih nekoliko strana postaje jasno zbog čega se Super Magazin naziva revijom dobrog ukusa u kojoj će uživanje sa sigurnošću pronaći ne samo savremene žene, već i šira čitalačka publika. Osim ekskluzivnih razgovora sa poznatim ličnostima i aktuelnih tema iz svijeta mode, sporta, muzike i zdrave ishrane, Super Magazin donosi i pregršt korisnih savjeta koji će vam pomoći da zablistate u punom sjaju tokom ljetnjeg perioda koji je pred nama. Naravno, ovo nije sve jer preko 30 vrhunskih recepata  garantuje lake i neponovljive gastronomske avanture zbog kojih će Super magazin imati trajno i značajno mjesto u domovima svojih čitalaca. 

Vrijednost dostojna povjerenja

Razlog zbog koga je Super Magazin za veoma kratko vrijeme stekao svoju vjernu publiku, dobrim dijelom se krije i u konkretnim pogodnostima koje nadograđuju čitalačko iskustvo drugačije od svega što smo do sada imali prilike da iskusimo. Prepoznavši potrebu za lakom i ekonomičnom kupovinom koja je najčešće prvi korak u svemu što planiramo, redakcija Super Magazina pobrinula se da svima omogući bonove za povoljniju kupovinu i specijalni poklon koji očekuje sve njegove kupce. 

IDEA nagrađuje čitaoce

Povodom obilježavanja izlaska prvog broja IDEA je organizovala i specijalnu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti boravak u SPA Medica centru, 5 LED televizora i besplatnu godišnju kupovinu u IDEA prodavnicama. Sve što je potrebno jeste da imate Super Karticu i kupite najmanje jedan proizvod predstavljen u časopisu, nakon čega ćete dobiti slip da objašnjenjem o načinu učestvovanja u nagradnoj igri. Veliko izvlačenje nagrada održaće se 18. juna

Još nije kasno da potražite svoj primjerak!

Super Magazin možete kupiti u svim IDEA prodavnicama, uz Super Karticu po specijalnoj cijeni 0.99€ ili po redovnoj cijeni od 1.49€. Časopis će izlaziti četiri puta godišnje, nastavljajući da pomjera granice na radost svih čitalaca i domaće javnosti.

 

*Sponzorisana objava

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bijeli luk sprječava truljenje voća

RECEPT
DANA

Krmenadle na ciganski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.