Konferencija Spark.me u junu ponovo u Porto Montenegru

Spark.me, jedna od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, održaće se 4. i 5. juna u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije crnogorskog nacionalnog .ME domena. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa liderima iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnih znanja.

Konferencija Spark.me u junu ponovo u Porto Montenegru

Spark.me je, od 2013. godine, ugostio preko 3.000 učesnika iz 30 država širom svijeta i 80 međunarodno priznatih govornika. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate. Ovo je osmo izdanje Spark.me, a drugi put da će se konferencija održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju.

 

Karte za konferenciju Spark.me 2022 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu - www.spark.me. Puna cijena karte iznosi 300€, ali zainteresovani trenutno mogu kupiti svoju kartu po specijalnoj cijeni od 100€, jer je u prodaju pušteno 100 promotivnih karata.

Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50€, koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (4-5. juna), startap takmičenju (4-5. juna), ručak za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (4. juna). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Iako je doMEn u prethodne dvije godine bio usmjeren na filantropske projekte koje su i u doba pandemije crnogorskoj zajednici pomagale da pronađe nove prilike koristeći internet i nove tehnologije, drago mi je što se vraćamo našem najvećem društveno odgovornom projektu koji ima za cilj da podstakne razvoj crnogorske biznis i startap scene, te podrži marketinšku i internet zajednicu u regionu. Spark.me je dokaz da uprkos svim problemima, prave vrijednosti opstaju i nastavljaju da žive kroz ljude i zajednicu koju okupljaju. Vidimo Spark.me konferenciju kao prozor i vrata u napredni svijet tehnologije i biznisa“, poručio je Predrag Lešić, izvršni direktor kompanije doMEn, najavljujući ovogodišnju Spark.me konferenciju.

Među onima koji su, prethodnih godina, nastupali na konferenciji Spark.me su svjetski poznati predavači kao što su: Pankaj Ghemawat (jedan od vodećih svjetskih autoriteta u oblasti strategije i TED govornik), Rory Sutherland (potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertajzing i marketinške agencije i TED govornik), Itay Talgam (simfonijski dirigent, trener liderstva i TED govornik), Kristofer Fabian (suosnivač odjeljenja za inovacije u okviru UNICEF i jedan od 100 najuticajnijih ljudi na svijetu 2013. godine prema časopisu „Time”), Brian Solis (promoter inovacija u kompaniji Salesforce i autor pet globalnih biznis bestselera), Mike Massimino (bivši astronaut NASA, profesor na Univerzitetu Kolumbija, poznato televizijsko lice koje se šest puta pojavio u popularnoj humorističkoj TV seriji “Štreberi” (The Big Bang Theory), Neil Harbisson (umjetnik koji je 2004. godine ugradio antenu u potiljak i postao prvi zvanično priznati kiborg na svijetu i TED govornik), Anab Jain (dizajnerka, filmska producentkinja, suosnivačica Superflux i i TED govornica), Heather B. Armstrong (jedna od prvih popularnih blogerki iz oblasti roditeljstva sa više od 1,2 miliona pratilaca na Tviteru i autorka bestselera časopisa New York Times), Veronica Belmont (menadžerka za razvoj proizvoda u kompaniji Adobe, savjetnica brojnih startapova i internet zvijezda sa više od 1,5 miliona pratilaca na Tviteru) i Xenia Tchoumi (digitalna influenserka u oblasti visoke mode sa preko 8 miliona pratilaca na društvenim mrežama, internet preduzetnica i četiri puta TEDx govornica).

Sastavni dio konferencije je Spark.me startap takmičenje koje okuplja timove iz cijelog regiona i Evrope. Pobjednički startap će dobiti priliku da predstavi svoj projekat vodećim svjetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika”, 18-20. oktobra u San Francisku, izložbenom prostoru za potencijalno uspješne projekte i kompanije, koji posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, mediji, kao i opšta javnost i koji predstavlja jednu od najboljih prilika da se biznis ideja predstavi potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji pobjedničkom timu mogu pomoći da pretvori svoj projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.

Za više informacija o Spark.me 2022 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranicu www.facebook.com/sparkdotme, Twitter nalog www.twitter.com/sparkdotme i Instagram nalog www.instagram.com/sparkdotme/

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Komšiju, pa kuću...

RECEPT
DANA

Piletina sa slatkom pavlakom i karijem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.