Preporučujemo "Zvijezde Holivuda u Montevideu"

Izložba slika Vladana Boškovića

U okviru humanitarne akcije „Jedna sigurna godina za Sigurnu žensku kuću"  kojoj se priključio i naš portal,  11. januara 2012. godine sa početkom u 20 časova biće otvorena prva samostalna izložba slika mladog crnogorskog umjetnika Vladana Boškovića, pod nazivom „Zvijezde Holivuda u Montevideu". Do 19. januara 2012. iskoristite priliku da dodjete u PUB  MONTEVIDEO da  pogledate portrete 7 zvijezda Holivuda. Izloženi portreti su namijenjeni prodaji, a novac će biti doniran na kraju godine Sigurnoj ženskoj kući.
O samoj akciji kao i o ovih 7  Holivudskih zvijezda bićete u prilici da saznate više na stranicama našeg portala uskoro.

Preporučujemo "Zvijezde Holivuda u Montevideu"

 Srijeda, 11. januar, sa početkom u 20:00h - Prva samostalna izložba Vladana Boškovića „Zvijezde Holivuda u Montevideu". Izložba će trajati do 19. januara 2012.

Četvrtak, 12.januar sa početkom u 21:30 Jazz night: Valentina Tina Popović (vokal) i Enes Zejnilović (akustična gitara);

Tradicionalno: Jazz night u Montevideu za prave ljubitelje jazz-a. Valentina i Enes nam donose strukturu melodije, ritam, harmoniju, improvizaciju kao osnovnu karakteristiku džeza. Kako je improvizacija jedan od osnovnih elemenata džeza, u njemu su Valentina i Enes  u prvom planu, a ne kompozitor. Nije toliko bitna tehnička preciznost sviranja, kao u klasičnoj muzici, bitna je ideja, bitna je ličnost izvođača. Za manje upućene  (nije na odmet): muzički umjetnički oblik koga karakterišu blue notes (sniženi treći i sedmi ton u "blues" skali), sinkopa, swing, 4/4 takt (povremeno 2/4 ili 8/8), polifonija i politonalnost.

Petak 13.januar sa početkom u 21:30 - Marko-vocal, Jovan-gitarai Vido-perkusije (Nuclear mama).

 Montevideo pub priređuje akustično veče sa : Marko (vokal), Jovan (gitara) i ovog puta podrška podgorickog gurua Vida Uskokovića (perkusije)
... iz već u regionu sve popularnijeg benda Nuclear mama. ...

Subota, 14.januar sa početkom u 21:30 - Duško Vujović (Krivi Toranj)

Duško Vujović je najbolji rock muzičar u CG. Rodjeni Beranac, jedan od prvih rock glasova bivše SFRJ. Da u našim ušima bude samo dobri stari rock. Neki od njegovih hitova i dalje su nezaboravljeni, kao što su: "Ulični svirači", "Ribari i školjke" , "Čupavac pred sudom", "Princ", "Zbog nje", "Najradije bih"...Kao i novi : "Lana", "Ružno pače".......

Nedjelja, 15.januar sa početkom u 21:30 Milica Vujadinović (vocal i klavijatura) i Boban Mihajlov (gitara)

Mladi i perspektivni duo iz Podgorice, (učenici muzičke škole "Vasa Pavić") koji nose pozitivnu vibraciju i dobar zvuk. Izvode obrade Yammat-a, Nipple People-a, Amy Winehouse, Duffy, Ayo, Oasis-a, Coldplay-a ,Morphine…….

Montevideo Pub, bulevar Stanka Dragojevića br. 42
kontakt:  + 382 67 597 918      
WEB: http://facebook.com/montevideopub  

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.