Čokolada&Vino: Hedonisti uživali u raznovrsnoj ponudi

Održano šesto izdanje popularne manifestacije

Protekli vikend bio je pravi praznik za hedoniste koji su posjetili podgorički šoping mol Delta City jer je u subotu i nedjelju u tematski transformisanom centralnom atrijumu najpopularnijeg šoping mola održano šesto izdanje manifestacije Čokolada i vino. Agencija Memento marketing i komunikacije okupila je proizvođače i distributere čokolade, čokoladnih proizvoda, peciva i delikatesa kao i vinarije sa područja Crmnice, Beri i Zetske ravnice.

Čokolada&Vino: Hedonisti uživali u raznovrsnoj ponudi

Ova veoma popularna manifestacija pružila je ljubiteljima čokoladnih proizvoda i vina novu priliku da isprobaju dobro poznate, ali i neke sasvim nove ukuse i da uživaju u uparivanju čokolade i vina. Posjetioci su uživali u predstavljanju vrhunskih crnogorskih vina, voćnih likera i vina, pralina izađenih od belgijske, švajcarske i italijanske čokolade, sitnih i komadnih kolača izrađenih po domaćoj recepturi, torti, peciva punjenih čokoladom i voćem i delikatesa vrhunskih poslastičara.

 

Posjetioci manifestacije Čokolada i vino su uživali i u veoma zanimljivom pratećem programu. U subotu je gošća manifestacije bila Milica Bušković Šoškić, kuvarica restorana „13. Jul“ Plantaže, koja je za posjetioce prirpemila degustacionu prezentaciju „Čokolada i vino u vrhunskom kulinarstvu“.

 

U drugom dijelu programa održana je popularna nagradna igra za posjetioce, Nagradno prepoznavanje vina. Učesnici ove nagradne igre imali su zadatak da sa povezom na očima prepoznaju crnogorska vina vinarija Kopitović, Ćetković, Vukićević i Aleksandar.

U večernjem dijelu programa gost manifestacije je bio Bojan Bracanović, somelijer iz kompanije 13. jul Plantaže. On je posjetiocima predstavio pjenušava vina, polusuvi Val i Val Rose, kao i Vladiku i prirodno slatko vino Medun i govorio o njihovom uparivanju sa čokoladom.

I drug dan manifestacije je obilježio zanimljiv prateći program. U nagradnom prepoznavanju Korni čokoladnih pralina uživali su i mališani i odrasli. U popodnevnom dijelu programa gošća manifestacije je dekoraterka torti Branka Vukčević koja je održala radionicu „Sugar art“ u okviru koje je 11 dama praktično naučilo kako se izrađuje dekorativni element za torte u obliku medvjedića. U večernjem dijelu programa organizovan je drugi dio nagradnog prepoznavanja vina, u okviru kojeg su takmičari imali zadatak da prepoznaju Skaramuča vina, koja je obezbijedila kompanija NTC.  Program je svečano zatvoren nastupom plesnog kluba Sonrisa Podgorica, izvlačenjem dobitnika nagradne igre za posjetioce i uručenjem zahvalnica učesnicima.

Na šestom izdanju manifestacije  Čokolada i vino predstavili su se:  Korni čokolada i praline, Le Petit Macaron, Pekara Domestico,  Miranis Sweet, MFC butik kolača, Donut Time, Primero, Adoré čokolade, Lindt i Merci, Čokoladice Julius, Vinarija Kopitović, Vinarija Ćetković, Vinarija Vukićević, Voćni likeri i vina Ivanović i Vinarija Aleksandar.

Fotografije sa manifestacije su dostupne na na facebok stranici i Instagram profilu Čokolada&Vino.


Foto: Jovana&Đorđe Photography

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Skratite vrijeme peglanja na pola

RECEPT
DANA

Quesadillas

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.