Čokolada i vino ovog vikenda u podgoričkoj Delti

Četvrto izdanje popularne manifestacije

U subotu i nedjelju, 25. i 26. februara, u šoping molu Delta City u Podgorici agencija Memento marketing i komunikacije organizovaće četvrto izdanje manifestacije Čokolada i Vino. Ljubitelji čokoladnih proizvoda i vina će imati priliku da se upoznaju sa ponudom proizvođača i distributera čokolade, čokoladnih prozvoda i vina, ali i da nauče kako se uparuju čokolada i vino, degustiraju izložene proizvode i uživaju u bogatom pratećem programu.

Čokolada i vino ovog vikenda u podgoričkoj Delti

Ove godine na manifestaciji će biti prisutno 11 učesnika pa će posjetioci imati priliku da degustiraju, ali i kupe vrhunska vina iz ponude vinarija Kopitović, Bogojević i Vukićević i kompanija Montefino Wine i G3 Spirits. U ponudi će biti vrhunska crvena, bijela i roze vina iz domaćih vinarija, iz Crmnice, okoline Podgorice i  Ulcinja, zatim voćna vina i likeri koje proizvodi porodica Ivanović  kao i vrhunska vina, šampanjci i pjenušavci iz Austrije, Njemačke, Francuske i Italije.

Umijeće u izradi čokoladnih pralina i slatkog programa prezentovaće poslastičarnice Korni, Patisserie Montenegro i Praline RužaRaš dok će kompanija Filgold predstaviti ponudu sušenog voća u čokoladi pa će posjetioci moći da degustiraju i kupe šljive, smokve i urme sa orasima, u čokoladi. Na manifestaciji će biti izložen i impresivni slatki sto agencije Happy Weddings&Events.

„Pripremili smo najbogatiji prateći program do sada pa vjerujemo da će svi koji su zavoljeli ovu manifestaciju, ali i oni koji će nam prvi put doći, biti vrlo zadovoljni. Osim besplatnih degustacija, za koje uvijek vlada najveće interesovanje, u subotu ćemo u terminu od 12:30 sati organizovati nagradno prepoznavanje vina u toku kojeg će posjetioci koji se najbolje snađu u prepoznavanju vina uz pomoć čula mirisa i ukusa, dakle bez čula vida, osvojiti neko od vrhunskih vina iz ponude kompanije Montefino Wine. U 17 sati na programu je treće izdanje radionice izrade dekorativnih elemenata za torte koju će i ovog puta voditi dekoraterka torti Branka Vukčević. Od 19 sati gošća manifestacije će biti Jelena Đaković, tehnolog u kompaniji 13. Jul Plantaže koja će posjetiocima predstaviti vina Medun, Val i Cabernet i dati preporuku kako se ova vrhunska vina uparuju sa čokoladom. Na kraju prvog dana manifestacije, u saradnji sa kompanijom G3 Spirits, priredićemo koktel za posjetioce i učesnike tokom kojeg ćemo svi zajedno uživati u šampanjcu Henkell Trocken i jagodama u čokoladi, uz muzički nastup Ognjena Gvozdenovića, Jovane Ćupić i Mile Nikić. Koktel je zakazan za 20 sati”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Tokom drugog dana manifestacije, u nedjelju, na programu su takođe vrlo zanimljivi prateći sadržaji. Za 13 sati zakazana je prezentacija „Čokolada i vino u vrhunskom kulinarstvu” koju će održati Pero Drljević, vrhunski kuvar hotela Spendid, osvajač srebrne medalje na Olimpijadi kulinarstva održanoj 2016. godine u Njemačkoj i brojnih priznanja na regionalnim i svjetskim takmičenjima. Drugi dio nagradnog prepoznavanja vina biće organizovan od 17:30 sati, a posjetioci će ovog puta imati priliku da osvoje vrhunska vina iz ponude kompanije G3 Spirits. Od 18:30 sati na programu je nagradna igra „Otkrijte univerzum uživanja” tokom koje će posjetioci imati priliku da osvoje proizvode svih učesnika manifestacije, a Plesni klub Sonrisa će svojim nastupom svečano zatvoriti ovogodišnje izdanje manifestacije Čokolada i vino.

Prezentacija ponude učesnika će oba dana trajati od 10 do 22 sati.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.