Otvorene prijave za besplatno učešće na događaju Monte Games

Organizacioni tim Monte Games, meetup-a koji će se 15. aprila 2023. godine održati u  Hotelu Mediteran, u Budvi, otvorio je besplatne prijave za učešće za sve zainteresovane za industriju razvoja video igara. Stručnjaci iz industrije, mladi koji samostalno kreiraju video i mobilne igre, gejmeri i entuzijasti svoje mjesto mogu rezervisati preko sajta - http://www.montegames.me/. Rezervacija i učešće je u potpunosti besplatno, ali je neophodno popuniti prijavnu formu do 10. aprila zbog ograničenog broja mjesta.

Otvorene prijave za besplatno učešće na događaju Monte Games

Ovo je prvi događaj koji je okupio osam domaćih i stranih kompanija koje se bave razvojem video igara u Crnoj Gori i koje sinergijskim efektom pokušavaju da popularizuju industriju široj javnosti. Vođeni idejom da je ovo industrija koja može postati strateška grana razvoja crnogorske IT industrije, događaj su podržali i organizuju - Belka Games, Nord Beaver, Qio Agency, Startup Factory, ZUNO games, 3Hills Gaming Studio, Be Nice Games, Yodo1.

Kako organizatori najavljuju, ovo će biti cjelodnevni događaj koji će osim prilike za povezivanje, pružiti i mogućnost za učenjem i širom edukacijom. Tokom cjelodnevnog druženja, biće organizovane i tri panel diskusije. Prva panel diskusija na temu “Kreiranje igara u 2023. godini” baviće se novim trendovim i tehnologijama poput vještašačke inteligencije, pokretača i platformi za razvoj, šansama koje pružaju, ali i limitima koje nameću. Druga panel diskusija  “Karta u jednom smjeru” zamišljena je kao inspirativna sesija i diskusija za one koji tek treba da uplove u svijet razvoja video igara i predstavi im mogućnosti rada u timovima ili kao samostalnih kreatora, te pruži uvid u načine na koji se postaje dio industrije. Završni panel “Kako se igre prave” predstavljaće diskusiju o tome kako se igre kreiraju, te nalazi balans između analize podataka i zadovoljstva i osjećaja koji igra treba da pruži. Agendu događaja i više informacija o organizaciji moguće je naći na sajtu www.montegames.me.

Događaj je prvobitno trebao biti organizovan u Tivtu ali su, zbog uvećanog broja zainteresovanih, organizatori promijenili lokaciju održavanja na Hotel Mediteran u Budvi. Osim vremena predviđenog za diskusije, upoznavanje i umrežavanje, u toku događaja predviđeno je i vrijeme za neformalno druženje, kafe pauze, ručak i zabavu uz DJ set.

Za više informacija o Monte Games MeetUp događaju posjetite zvanični sajt na adresi http://www.montegames.me/, Facebook stranicu, Instagram nalog ili kontaktirajte organizatore na mail registration@montegames.me. 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.