U petak i subotu Rascvjetavanje u podgoričkoj Delti!

Deveti sajam cvijeća i ukrasnog bilja

U centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City, u petak i subotu, 6. i 7. maja, biće organizovan IX Sajam cvijeća i ukrasnog bilja Rascvjetavanje. Na sajmu će se predstaviti vrtni centar, proizvođači i rasadnici cvijeća i kreativci koji se bave izradom cvjetnih aranžmana, modnih detalja od cvijeća i izradom i dekoracijom cvjetne opreme.

U petak i subotu Rascvjetavanje u podgoričkoj Delti!

Sajam cvijeća i ukrasnog bilja je među ljubiteljima cvijeća prepoznat kao dobra prilika da se po povoljnijim cijenama opreme balkoni, terase i bašte, ali i da se dobije koristan savjet stručnih lica u vezi njege i brige o biljkama.

Sajam cvijeća i ukrasnog bilja je jedan od najljepših događaja koje organizujemo u Delti zato što centralni atrijum transformišemo u raskošnu, rascvjetanu baštu. Tako će biti i ovog puta, a s obzirom na to da je vladalo veliko interesovanje učesnika koji se pripremaju za impresivno predstavljanje, ljubiteljima cvijeća možemo da obećamo najrascvjetanije izdanje sajma do sada. Upravo zbog toga smo odlučili da od ovog izdanja sajam nosi naziv Rascvjetavanje.

Učesnici će ljubiteljima cvijeća predstaviti bogatu ponudu sezonskih cvjetnica, jednogodišnjih i višegodišnjih ukrasnih biljaka, opreme i cvjetne dekorative. Pozivamo sve zainteresovane da iskoriste priliku i da porazgovaraju sa stručnim licima kako bi dobili prave savjete i bili još uspješniji u njezi i održavanju svojih zasada“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento koja organizuje ovaj događaj.

Na IX Sajmu cvijeća i ukrasnog bilja Rascvjetavanje učestvuju: Vrtni centri Kalia, Proizvođač cvijeća Micevski, Proizvođač cvijeća Darko Lađić, Proizvođač cvijeća Raković, Rasadnik Bećović, Angie&Me, Cvjetni aranžmani Snežana Brnović, Ikebane Stana, Plant’s Pants saksije i Srna Plants.


 

 

Radno vrijeme sajma će biti od 10 do 22 sata, oba dana. Više informacija može se pronaći na Instagram profilu @sajamcvijeca.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sajam cvijeća i ukrasnog bilja (@sajamcvijeca)

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bijeli luk sprječava truljenje voća

RECEPT
DANA

Krmenadle na ciganski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.