Nisu ni muškarci gadljivi na romantiku

Nisu ni muškarci gadljivi na romantiku

Često mislimo kako su djevojke uvijek romantične, a muškarci nikada. U današnjem vremenu romantika gubi svoj smisao i značaj, što je dovelo do toga da i mnoge djevojke gube osjećaj za romantiku. Ako je mišljenje da muškarci nisu romantični postojano, onda sigurno griješimo jer takvi ipak postoje. Ispitvanjem je dokazano da je muško i žensko shvatanje romantike sasvim različito.

Pa šta je to muškarcima romantično?

Komplimenti: ono što svako voli da čuje. Dobar i iskren kompliment je najbrži put do njegovog srca. Ako mu dodijelite neki kompliment, kažete mu da je sexy ili ga jednostavno pohvalite za nešto što je uradio, neke njegove vještine i sposobnosti, imate ga.

Vi, u njegovoj košulji: tako jednostavno. Mnogi muškarci će to smatrati jako romantičnim. Ako se na doručku pojavite obučeni samo u njegovoj košulji, vjerujte nam, imate ga. I to je dovoljno.

Smisao za humor: Muškarci vole kada žena ima smisla za humor. To im govori da žena zna da se opusti i da im u vezi s njom neće biti dosadno. Nažalost, ovu vještinu nije lako naučiti. Tu se jednostavno morate podudarati. Dakle, nemojte se smijati na silu da biste ga osvojili.

Ludi izlazak udvoje: pod ovim se ne podrazumjeva romantična večera ili šetnja. Naprotiv, to je opušteni i ludi izlazak koji ćete pamtiti. Odlazak na koncert ili žurku nakon koje ćete zajedno trčati na zadnji bus i podijeliti posljednji zalogaj hrane. Ako vas otprati do kućnih vrata i pozdravi poljupcem za laku noć – to će biti više od romantike.

Iznenađenja: ovdje se ne misli na poklon iznenađenja, iznenadne večere… Ako mu pripremite samo vaše intimno poslijepodne i time ga iznenadite odmah nakon povratka s posla – kupili ste ga. Doručak u krevetu, seks u neočekivano vrijeme, pa čak i zajednička kupka su i više nego romantična za vašeg muškarca.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.