U podgoričkoj Delti u toku V Sajam cvijeća i ukrasnog bilja

Posjetioci Delte oduševljeni ponudom izlagača

U podgoričkom šoping molu Delta City u toku je Peti sajam cvijeća i ukrasnog bilja koji okuplja vrtne centre, cvjećare, rasadnike cvijeća i ukrasnog bilja kao i kreativne radionice koje se bave izradom dekorativnih predmeta i modnih asesoara od cvijeća.

U podgoričkoj Delti u toku V Sajam cvijeća i ukrasnog bilja

Tokom prvog dana sajma, u subotu, zabilježena je odlična posjeta, a izlagači ne kriju zadovoljstvo zbog velikog interesovanja posjetilaca za njihovu ponudu i zbog odlične prodaje.

“Juče je posjeta prevazišla naša očekivanja pa smo za danas morali dopremiti dodatne količine cvijeća. Posjetioci su se interesovali za sve vrste koje gajimo u našem rasadniku, a vrste koje su se juče najviše prodavale su bosiljak, ili kako ga Staropodgoričani zovu fasliđan, za koji su se naročito interesovale dame uz komentare da ih podsjeća na stara vremena kada su ga njihove bake gajile na terasama, kao i za tamjan ili tamjaniku zbog karakterističnog mirisa. Veliko interesovanje vladalo je i za verbene i petunije”, kazala je Marijana Popović iz Rasadnika Popović.

Veliko interesovanje posjetilaca vladalo je i za ponudu ostalih izlagača. Bojana Brujić iz Vrtnih centara Kalia kazala je da je bilo posjetilaca i iz primorskih gradova koji su juče u Deltu došli baš zbog sajma cvijeća: “Tokom cijelog dana smo imali odličnu posjetu i zaista veliko interesovanje, a posjetioci su se interesovali i za kućne i za vanjske biljke. Posebno bismo izdvojili interesovanje za vrste zamija kulkas, spartifilijum, kalanhoja, azaleja, ali i za sve vrste sezonskog bilja.  Vlada i velika potražnja za biljkama za koje se vjeruje da donose sreću, za djecu, za dobro zdravlje. Dolaze nam sa informacijama koje su pronašli na internetu i traže baš te vrste,” kaže Bojana.

Veliku pažnju posjetilaca, naročito djevojčica i dama, privukla je i impresivna haljina od ruža koja je izložena na štandu agencije Luxury Events. Milica Mijatović, vlasnica ove agencije, autorka je ove kreacije. “Za izradu haljine upotrebljeno je 700 ruža od svile i mnogo mi je drago što su reakcije posjetilaca divne. Na sajmu predstavljamo luksuzne kutije sa ružama Luxury Roses. U zavisnosti od veličine, cijene se kreću od 35 do 50 eura po kutiji”, objašnjava Milica.

Kako je u subotu bio sunčan dan, mnoge djevojčice i dame iz Delte su izašle sa cvjetnim šeširima iz kreativne radionice Angie&Me i ukrasima za kosu iz Ateljea Manufaktura. Veliko interesovanje vladalo je i za ikebane od cvijeća i bukete od satenskog cvijeća na štandovima Ikebane Stana i Radionica Anastasija, a pažnju su privukle i impresivne betonske fontane i žardinjere koje je predstavio Galdi d.o.o. iz Bara.

 

 

Sajam cvijeća i ukrasnog bilja, koji organizuje agencija Memento marketing i komunikacije uz podršku šoping mola Delta City, traje još danas, do 22 časa.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Jelenska koža

RECEPT
DANA

Zapečena junetina sa makaronama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.