Cvjetni vikend u podgoričkoj Delti

U subotu i nedjelju, 30. i 31. maja u podgoričkom šoping molu Delta City biće održan četvrti Sajam cvijeća i ukrasnog bilja.

Cvjetni vikend u podgoričkoj Delti

Na sajmu će se predstaviti cvjećare, vrtni centri i distributeri rezanog i saksijskog cvijeća kao i pojedinci koji se bave izradom modnih asesoara od cvijeća.

Sve zainteresovane posjetioce očekuje bogata ponuda, a imaće priliku i da dobiju korisne savjete o rasađivanju i gajenju cvijeća i njegovoj pravilnoj njezi. Ljubitelji ukrasa uživaće u bogatoj ponudi dekorativnog materijala za saksije kao i u raznovrsnim cvijetnim aranžmanima. Posjetioci će se upoznati i sa vrlo interesantnom ponudom cvjetnih modnih asesoara.


Sa prošlogodišnjeg sajma

Tokom dva dana trajanja sajma svoju ponudu će predstaviti: cvjećara Habitat, Vrtni centar Kalia, Garden Gold Nikšić, Orhideja Bar, rasadnik Ekoplant, Nakit Lale, Angie&Me i radionica Anastasija.

Sajam cvijeća organizuje marketing agencija Incognito u saradnji sa šoping molom Delta City.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.