U subotu u Podgorici Dan Sunca

Jedanaesto izdanje omiljene dječije manifestacije Dan Sunca biće održano u subotu, 23. septembra u podgoričkom šoping molu Delta City.

U subotu u Podgorici Dan Sunca

Mališani svih uzrasta uživaće u cjelodnevnom, veoma raznovrsnom i bogatom programu koji je pripremio organizator, agencija Memento marketing i komunikacije, u saradnji sa brojnim učesnicima.

I ove godine programski sadržaji će biti organizovani na dvije lokacije: na parkingu ispred Zare i u centralnom atrijumu Delte. Na parkingu će za mališane od 10 do 13 sati biti organizovano osam kreativno edukativnih radionica. Ekološki pokret Ozon priprema radionicu o reciklaži, Crnogorsko društvo ekologa će organizovati radionicu o biljnom svijetu Crne Gore,  udruženje Roditelji će roditeljima predstaviti SOS Roditeljsku liniju, Alfa Centar će održati veliki saobraćajni čas dok će Ruka-Šapi promovisati udomljavanje štenaca i brigu o ljubimcima. I ove godine manifestaciju je podržala Turistička organizacija Podgorice pa će mališani imati priliku da obnove svoje znanje o gradskim znamenitostima, ali i nauče nešto novo o svom gradu. Iz Budve će nam stići umjetnica Olga Fedotova koja će djeci pokazati kako se izrađuje dječiji nakit i dati im priliku da se oprobaju u izradi, a posebna novina ove godine je da ćemo imati program i za djecu jaslenog i vrtićkog uzrasta, zahvaljujući saradnji sa privatnim predškolskim ustanovama Vini Pu iz Budve i Pinokio Artić iz Podgorice. Oni će organizovati raznovrsne aktivnosti za najmlađe, po NTC programu”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Od 13 sati na programu su sportske aktivnosti u toku kojih će svoje vještine pokazati članovi gimnastičarskog kluba Enigma, fudbalskog kluba Calcio, ženskog rukometnog kluba Podgorica 2013 i karate kluba Omladinac. Mališani koji budu željeli da se oprobaju u ovim sportovima moći će da se pridruže sportistima sve do 15 sati.

 

Aktivnosti u centralnom atrijumu Delte takođe će biti raznovrsne. Na programu je jedanaesto izdanje Sunčane Pampers puzijade, a trke će biti organizovane u prijepodnevnom terminu od 10:30 i popodne od 17:30 sati.

Interesovanje za Pampers puzijadu je veće nego ikada do sada pa je svih 90 takmičarskih mjesta popunjeno za samo sat vremena. I ovog puta bebe će puzati na stazi dugoj 3 metra, a sponzor takmičenja Pampers pripremio je poklone za sve učesnike dok je organizator pripremio diplome za učešće. Aktuelni rekord puzijade iznosi 4 sekunde i 16 stotinki, a postavio ga je Bogdan Iković iz Podgorice tokom prošlogodišnjeg septembarskog izdanja takmičenja“, objašnjava Knežević.

Osim Sunčane Pampers puzijade u atrijumu Delte biće organizovani Kreativni Erste kutak i kreativne radionice U svijetu Fisher-Price igračaka i Budi dijete uz Imlek. U 12:30 sati na programu su Sportske igrarije sa popularnim dječijim animatorom Žarkom Žapcem koji će zabavljati mališane do 14 sati.

U atrijumu će se predstaviti i Atelje Manufaktura, Angie&Me, Sofa bed i Bio Save.

Tokom popodnevnog dijela programa, nakon trka beba, mališani će uživati u nastupu Kulturnog centra Bjuti i velikoj Zabavljatorskoj sunčanoj žurci koju će prirediti Animatori Zabavljatori.

Program manifestacije dostupan je na facebook stranici i instagram profilu Dan Sunca.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.