Avanturistički porodični izlet u Budimpešti

Avanturistički porodični izlet u Budimpešti

Ovogodišnji odmor će biti drugačiji od ranijih! Biće mnogo interesantniji, bogatiji programom i nezaboravan. „Živopisni” avanturistički dani očekuju cijelu vašu porodicu u hotelu Ramada Resort u Budimpešti, koji je građen u sklopu objekta najvećeg zatvorenog aqua-parka u Evropi, u sklopu Aquaworld-a. Skoro da ne trebate ni da se pomjerite sa teritorije hotela, kupališta i parka prekrasne atmosfere, ovdje vas očekuju egzotična okolina, razne mogućnosti za kupanje i staraju se o vašoj zabavi i dobrom raspoloženju tokom vaše višednevne posjete.

Kompleks koji se prostire na ogromnoj zelenoj površini je izvanredno porodično, prijateljsko mjesto, gdje svako može da pronađe svoje mjesto za odmaranje, relaksaciju ili nezaboravnu zabavu – bilo da je riječ o najmlađima, njihovim roditeljima ili najstarijima. 2011. godina je ’Godina djece’, zato tokom cijele godine u hotelu mogu da odsjednu besplatno djeca mlađa od 7 godina. U metaforičnu torbu paketa odmora ’Avanturistički porodični izlet’  sve su  upakovali što je potrebno za jedno nezaboravno porodično druženje. Neograničen ulaz na teritoriju Aquaworld-a sa ekstra programima, ludiranje u bazenima preko cijelog dana ili za najmlađe zabava na igralištu Bongo Kids Club, za koje vrijeme roditelji imaju priliku da se neometano opuste u Oriental Spa Wellness i Fitness. Posebna atrakcija je zoološki vrt. Gosti hotela besplatno putuju autobusom hotela na Trg Heroja i nazad, gdje mogu da provedu jednodnevni izlet u gradu i besplatno mogu da posjete jedan od najljepših zooloških vrtova u Evropi. Ako ove avanture još nisu dovoljne, tada u večernjim satima gosti mogu da izaberu jedan film koji će cijela porodica moći da pogleda u svojoj hotelskoj sobi.


www.aqua-world.hu

 

Tekst je preuzet iz časopisa Montenegro Family

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Toplo bijelo vino

RECEPT
DANA

Pita sa mesom i spanaćem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.