Održane Sunčane Igrarije: Mališani uživali u veselom programu, Andrea Kalezić najbrža beba

U subotu, 18. marta, u podgoričkom šoping molu BIG FASHION organizovano je deseto izdanje razigrane dječije manifestacije Sunčane Igrarije.Tokom programa smjenjivali su se takmičarski, kreativno-edukativni i zabavni sadržaji koji su privukli veliki broj djece pa je tokom cijelog dana bilo vrlo veselo i razigrano.

Održane Sunčane Igrarije: Mališani uživali u veselom programu, Andrea Kalezić najbrža beba

U okviru programa održano je 17. izdanje Sunčane Pampers puzijade, najpopularnijeg takmičenja za bebe. U puzanju se nadmetalo 96 beba.

Najbrža beba 17. crnogorske puzijadeje Andrea Kalezić. Ona je stazu prepuzala za 6 sekundi i 65 stotinki. Rekord puzijade nije oboren pa je Bogdan Iković još uvijek rekorder sa vremenom 4 sekunde i 16 stotinki. 

Pobjednici17. crnogorske puzijade su: Mihajlo Cupara, Adrijan Kaljaj, Mila Lutovac, Mirko Rakčević, Davud Striković, Vuk Sekulović, Vuk Rakočević, Lazar Čanović, Andrea Kalezić, Maša Otašević, David Đukić, Mateo Emšija, Nur Redžematović, Aleksandar Pejović, Jana Radusinović i Danilo Baljević. 

Nakon prvog dijela puzijade održane su Erste Sportske Razigrarije. Mališane su tokom dvosatnog programa zabavljali i razigravali animatori Rent a party. U specijalno osmišljenim veselim igrama mališani su vježbali koncentraciju, koordinaciju pokreta i razgibavali mišiće.

U toku programa su organizovane i kreativno-edukativne radionice Botanic Kids zona, Rasti zdravo uz Omegu-3 i Eduko, a u okviru sajamskog dijela manifestacije predstavili su se: Baby Spa Podgorica, Sand Welt, Angie&Me, Dada&Rocco, Dr Pavlović, Zewa, Kidspace, Ecoegg, Gravier, Centifolia, Twistshake, Dr. Brado, ColaCao&Nocilla, Mortimer English Club, Möller's Crna Gora i Eduko program (Malac Genijalac).

Nakon drugog dijela takmičenja u puzanju, od 18:30 sati, mališani su uživali u plesnom zabavnom programu koji si priredili mališani iz PPU Naše malo kraljevstvo i iz kreativnog studija Art Viva Dance Podgorica.

Na kraju programa proljećnog izdanja Sunčanih Igrarija, organizovan je tematski maskenbal Rascvjetana Maskarada.

Tema maskenbala je bila Radujmo se proljeću, a predstavilo se 35 djece. O najboljim maskama je odlučivao petočlani žiri koji su činile predstavnice Kulturnog centra Čigralište, Martina Vujisić i Aleksandra Vujisić, i predstavnice Nevladinog udruženja Naša djeca, Katarina Nikolić, Đurđa Borović i Danijela Nikolić. 

Za najkreativniju masku proglašena je maska koju je nosila Ella Marković, najoriginalniju masku imala je Leona Pešić, najveselija maska je bila Una Jokić, najmlađi učesnik je bio Viktor Novović, a specijalna nagrada žirija je dodijeljena Bogdani Darmanović . Tokom maskenbala djecu su zabavljali animatori Rent a party, a nagrade su obezbijedile firme S Press+ i Dada&Rocco. 

Manifestaciju Sunčane Igrarije je organizovala agencija Memento, uz podršku šoping mola BIG Fashion Podgorica.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.