Kako muškarci doživljavaju žensko tijelo

Ljepotice poput Kire Najtli ili Džesike Albe izmamiće uzdahe većine muškaraca, ali u stvarnom životu oni uopšte nisu tako zahtjevni kad je ideal ženske ljepote u pitanju.

Kako muškarci doživljavaju žensko tijelo

Muškarci su za eHarmony rekli šta im je važno na ženskom tijelu i zašto ne traže savršeno lice s naslovne strane da bi osjetili privlačnost i okrenuli se za djevojkom. 

1. Tijelo 

Muškarci žele ženu koja ima figuru i čije obline mogu da lijepo popune odjeću da u njoj izgleda ženstveno. Dok su neke žene prirodno mršave, drugima genetika nije bila toliko naklonjena pa zato moraju da se uvijek trude više. Zato je nekim damama gotovo nemoguće da dostignu današnje trendove. 

Međutim, žene su u velikoj zabludi po pitanju proporcija, ako se pitaju muškarci. Oni žele da žena ima i bokove i guzu, a ne da bude mršava poput štapića. Nije im bitan konfekcijski broj, već obline i figura. 

Naravno da nemaju ništa protiv lijepo oblikovanog tela i podržaće partnera koji redovno vježba, jer je to preporučljivo i za njeno zdravlje. Ipak, kad vide ženu kojoj se naziru svi mišići na tijelu, ne vide ljepoticu, već mišiće. 

Muškarci su zaštitnici po svojoj prirodi i ne žele djevojku koja može da digne više od njih. Žena u formi smije da ima koji kilogram viška, a ni malo celulita ne zabrinjava ih previše. 

2. Bore 

Bore im takođe ne smetaju. Iako se žene često užasavaju bora, posebno onih na licu, one su muškarcima gotovo neprimijetne i ne narušavaju ženinu prirodnu ljepotu. Od pokoje bore na licu važnije im je da je žena njegovana i ima harizmu. 

3. Kosa 

A evo i odgovora zašto često ne primijete da je partner bio kod frizera. Muškarci jednostavno nisu sposobni da primijete takve stvari, posebno ako ste promijenili boju kose za jednu nijansu ili je malo skratili. 

Takođe dodaju da se priča o dugoj kosi mijenja s godinama i da nije istina da svi muškarci maštaju o takvoj frizuri. 

4. Odjeća i stil oblačenja 

Ako znate tačno koji vam tip odjeće stoji, definitivno ste u prednosti jer ćete sakriti nedostatke i istaći adute. Logično je da će muškarci radije gledati ženu u haljini ili uskim farmerkama nego u staroj i razvučenoj odjeći. Oni ne razmišljaju o stilovima ili visokoj modi, već gledaju njenu pojavu koja ne dolazi do izražaja u vrećastoj i staroj odjeći. 

5. Mane i seksepil 

Mane koje žene vide same na sebi muškarci većinom uopšte ne primjećuju. Jedan od primjera je to da možda neka žena ne voli mali razmak koji ima između prednjih zuba, a njenom je partneru to jako simpatično. 
Najgore što možete da učinite je da ih stalno ističete jer će tako na kraju i dragi početi da vas doživljavaju. Isto vrijedi i za seksepil. Ako žena ne zrači i nema samopouzdanja, ni najbolje tijelo neće istaći njen seksepil.

B92

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.