Koja su to 4 zastarjela mita o seksu?

Seks je područje u kojem se uvijek preispitujemo misleći kako nismo dovoljno dobri ljubavnici. Pri tome se često preklapaju mitovi i legende o seksu koji nam nameću dodatna očekivanja o seksualnoj vještini. Provjerite koja 4 mita možete zaboraviti istu sekundu.

Koja su to 4 zastarjela mita o seksu?

MIT: Muškarci su promiskuitetniji od žena
Istina: Nakon seksualne revolucije u sklopu koje su žene uzele svoj dio moći, srušene su i neke predrasude. Žene su pustile svoju seksualnost i nimalo ne zaostaju za muškarcima po broju partnera s kojima su vodile ljubav. 

MIT: Muškarci žele seks češće od žena 
Istina: I žene žele seks, ali ih u čestom izražavanju želje sprječava mnoštvo obaveza. Uz posao, žene imaju i puno odgovornosti vezanih za kuću i porodicu, zbog čega mogu biti vrlo iscrpljene. Osim toga, hormonalne promjene mogu uzrokovati najrazličitije emocije. Zbog svega toga žene neće moliti muškarce za seks kao što to oni znaju da rade kada im je do maženje u posteljini.

MIT: Srećni parovi stalno uživaju u dobrom seksu 
Istina: Parovi u dugotrajnim vezama često zapadnu u rutinu. To je normalna pojava, pa je zato dobro s vremena na vrijeme začiniti stvari. Prepustite se mašti. 

MIT: Najbolji seks je spontan 
Istina: U spontanom seksu ima puno uzbuđenja, ali i isplanirani seks donosi vrhunsko iskustvo. Kad planirate seks, neprestano o njemu razmišljate, što kreira seksualnu atmosferu. Što više odugovlačite užitak će biti veći.

zadovoljna.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Za posvjetljivanje...

RECEPT
DANA

Lovačke šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.