19 najvećih ženskih tajni

19 najvećih ženskih tajni

Pripadnicama ljepšeg pola redovno se pripisuje misterioznost i čuvanje pojedinih stvari samo za sebe. Koliko god se međusobno razlikovale tajne žene, postoje i one koje su su im zajedničke. Otkrivanje tajanstvenih navika i postupaka žena pomoćiće muškarcima da bolje razumiju svoje nježnije polovine.

Žene se ne odriču ljubavnih uspomena - bez obzira da li je ljubavno pismo napisao pažljiv i divan bivši mladić ili muškarac koji je prevario sa najboljom prijateljicom, žena ne baca ljubavne poruke. One su tu da je podsjete na događaje iz mladosti i dobar osjećaj voljenosti, uvijek kada joj zatreba pažnje.

Pomalo mrze svoje partnere - iako su svjesne toga da za sve probleme u vezi nisu krivi samo muškarci, žene su sklone tome da njima pripisuju najveću krivicu i da ih potajno pomalo mrze.

Žene su poput mumija - sve te žice, trake, donji veš od najlona i spandeksa čini da dame ispod garderobe izgledaju poput mumija. Muškarci vide samo spoljašnost, jer ta vješta pomagala za lijep izgled, žene skrivaju od njihovih pogleda.

Imaju uvid u sve partnerove onlajn radnje - često se dešava da se lozinka na računaru automatski zapamti ili da se korisnik poslije korišćenja kompjutera ne odjavi, pa je ženama lako da otkriju kako muškarac provodi vrijeme na računaru. I da im partneri svojom nepažnjom ne olakšavaju posao, zar sumnjate da one ne bi našle način da ispune svoje skrivene namjere.

Uvijek žele poklone - kada žena kaže da joj nije stalo do poklona, najčešće ne govori istinu. Pripadnice ljepšeg pola ne mogu da se zasite znacima pažnje, zato muškarci, poklanjajte,poklanjajte.

Žene vole da igraju i pjevaju - dok obavljaju kućne poslove, žene obožavaju da se pretvore u pop divu, igraju i pjevaju sa toliko energije da bi im i Bijonse pozavidjela.

Velike su sanjalice - žene uživaju u svojim maštanjima, prija im da zamišljaju da su gošće u nekim od čuvenih kulinarskih emisijia ili da je omiljena ljubavna pjesma napisana baš za njih.

Dugo tuširanje kao spas – ništa ne opušta kao tuširanje koje dugo traje, kada nema brige o djeci, telefonskih razgovora sa majkom ili pranja sudova poslije doručka.

Zamišljaju kako iskaljuju bijes- partneru, svekrvi i ostalim osobama koje je nerviraju, žena se sveti u zamišljenoj žestokoj tuči i uvek pobjeđuje.

Troše dosta vremena razmišljajući o izgledu - znaju svaku poru, svaki dio tijela jer mogu satima da se gledaju u ogledalu.

Kupovina ima tajno ime – „imam dosta posla da obavim?“, često se može čuti od žene, a ona zapravo namjerava da obavi dug višečasovni šoping.

Zaljubljene su same u sebe – žene vole da sebi pripisuju besprijekoran stil, odličnu genetiku i neodoljiv šarm.

Skrivaju novu garderobu - kada muškarac na ženi primjeti novu odjeću, i upita je kada je kupila, ona najčešće odgovori da je ro ranije nabavila, muškarac je sam kriv što to nije pimijetio.

Vole da budu voljenje - Zagrljaj, poljubac, poruka, sve to ženama prija, iako neće da priznaju.
Često se ljute na partnera - bijesne su zbog svega, ničega realnog, ali estrogen je zao neprijatelj muškarcima.

Zamišljaju da su glavne junakinje u romantičnim filmovima - žene su sklonije da sebe poistovjećuju sa opasnim, prodornim ženskim likovima, nego sa onim naivnijim, jer liderstvo svima odgovara.

Provjeravaju partnerov profil na Fejsbuku - moraju da imaju uvid u sve što se događa na društvenoj mreži.

Gledaju porno filmove- iako se gledanje ove vrste filmova najčešće pripisuje muškarcima, ni dame nisu imune na njihov sadržaj.

Mogu da budu tako neuredne - pred muškarcima se ponašaju poput dama, ali kada su same žene vole da kikiriki puter jedu iz tegle, da ližu unutrašnju starnu kecice čipsa, ili da rukama jedu kolače.

Izvor : zena.blic.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

PILEĆE PEČENJE BIĆE SOČNO

RECEPT
DANA

Pohovani kačkavalj

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.