Ovo su najčešće zablude o muškarcima

i potpuno su besmislene

Postoji nekoliko mitova o muškarcima koji praktično nemaju previše veze sa stvarnošću. Pročitajte o čemu se zapravo radi.

Ovo su najčešće zablude o muškarcima

Koliko puta ste samo čuli izreku “Koliki nos, toliki ponos“? A ovo je samo jedna od mnogih stavki koje nemaju veze sa stvarnošću i koje kreiraju pogrešnu sliku o muškarcima. Stoga, kako ne biste više bili dio velike zablude koja kruži o pripadnicima jačeg pola, vrijeme je da saznate koje stvari bi trebalo potpuno smetnuti s uma zarad vašeg, ali i dobra svih frajera.

 
Muškarci s velikim stopalima, nosevima, dlanovima imaju i veliki…

Istina je da veličina penisa, prstiju i klitorisa zavisi od gena, ali dužina jednih nije nužno povezana s dužinom drugih. U jednoj studiji sprovedenoj na 3.000 muškaraca nije pronađena veza između veličine stopala i muškosti, tako da ova teorija pada u vodu.

Ako obriju bradu, brkove ili kosu, dlake će im narasti brže, gušće i jače

Da je ovo istina, svi muškarci bi imali guste kose. Odakle, onda, svi oni "ćelavci" koje na ulicama srećemo gotovo svakog dana?

Sperma je puna kalorija

Sperma je sačinjena od vode i hranljivih sastojaka poput vitamina C, kalcijuma i magnezijuma. Sadrži i fruktozu, ali se sve svodi na svega sedam kalorija po jednom orgazmu, kaže dr Rejčel Vriman s Univerziteta Indijana. Ovo potvrđuje besmislenost teorije o kalorijama.

Singl muškarci više uživaju u seksu od oženjenih

Uvriježeno je mišljenje da je oženjenim muškarcima seks dosadan, dok se slobodni dobro zabavljaju. Ali studije pokazuju upravo suprotno. Oženjeni muškarci su ti koji praktikuju više seksa. Istraživanje iz 2006. potvrdilo je da se u čak 28 odsto slučajeva više posreći oženjenim muškarcima, nego onima koji su slobodni. Osim toga, muškarci u braku doživljavaju više orgazama, a imaju i više oralnog seksa.

 
Muškarci razmišljaju o seksu svakih sedam sekundi

Niko nema takav mentalni sklop, kaže dr Aron Kerol. Štaviše, jedno istraživanje o seksualnim navikama u SAD otkrilo je kako 43 odsto muškaraca dnevno ne pomisli na seks čak nijednom u toku dana. Istina je, ipak, malo dosadnija. Na seks muškarci pomisle tek nekoliko puta nedjeljno.


Tportal.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.