Ženstvene duge haljine u trendu i ovog ljeta

U udobnim modelima od prirodnih materijala, najbolje od tankog finog pamuka, možete nesputano da uživate u vrelom ljetu.

Ženstvene duge haljine u trendu i ovog ljeta

Šta može da bude prijatnije u sparnim danima od lepršave duge haljine, koja štiti tijelo od jakih sunčevih zraka i prijatna je za nošenje? Osim toga, u njoj ćete sigurno biti zapaženi, izgledaćete elegantno i blistavo u svako doba dana, bilo da se spremate za poslovni sastanak, šetnju ili večernji izlazak.

U udobnim modelima od prirodnih materijala, najbolje od tankog finog pamuka, možete nesputano da uživate u vrelom ljetu. Ove sezone u trendu su haljine koje su naprijed malo kraće, a pozadi duže. Lako se transformišu iz poslovnog u ležerni stil, zavisi od toga da li ih kombinujete uz visoke potpetice, patike ili japanke...

Romantične duge haljine u pastelnim nijansama, nježno ružičastoj, plavoj, zelenoj i bež, možete da uklopate sa većim i manjim tašnama, sportskim i elegantnim, kao i nakitom. I što je najvažnije, izgledate uvijek ženstveno.

 

Novosti.rs/ŽSJ

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Toplo bijelo vino

RECEPT
DANA

Pita sa mesom i spanaćem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.