Gostujući blog: Audreysdream

Retro elegance with a little bit of sun

Prve zrake sunca ovog su jesenjeg jutra iz mog ormara izmamile komade odjeće koji su mi se na prvu činili nespojivima. No, kad sam malo bolje sagledala situaciju i spojila ih sve zajedno bila sam oduševljena jer sam dobila idealnu jesensku odjevnu kombinaciju za šetnju gradom i odlazak na fakultet.

Gostujući blog: Audreysdream

Da ne duljim, odlučila sam odjenuti svoje vintage kratke hlače visokog struka. Obukla sam ih na tanke smeđe najlonke, u njih zapasala prugastu bijelo crnu majicu i sve "zaokružila" smeđim remenom. Obula sam svoje omiljene jesenske cipele iz Calliope i s njima uparila Orsay torbu. Budući da je dan bio sunčan i topao, zaogrnula sam se tankom crnom vestom klasičnog kroja. Od nakita nosim elegantne crne narukvice (Nakit Dominniah).

Foto by: Marta Pleško

Location: Zadar

Cipele: Calliope

Hlače i remen: second hand

Majica: no name

Vesta: no name 

Torba: Orsay

Narukvice:  https://www.facebook.com/dominniah

audreysdreamfashion.blogspot.hr

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kako iskoristiti ostatake riže

RECEPT
DANA

Francuski krompir

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.