Ova 3 modela kožnih jakni su hit sezone!

Da li je jedna kožna jakna dovoljna? To je isto kao da postavite pitanje da li su jedne cipele sasvim dovoljne? Naravno da ne! Mnogo je razloga za to. Kožne jakne su dio mnogih savršenih odjevnih kombinacija. Čak i kada niste u potpunosti zadovoljni izabranom kombinacijom, čak i kada mislite da je suviše jednostavna i dosadna, obučete kožnu jaknu i slika se poputno mijenja. Nema više tog "dosadnog" momenta. Upravo zbog toga su kožne jakne i te kako popularne. I to ne samo ove sezone, već desetinama godina unazad. Imamo tri predloga za vas kada su u pitanju kožne jakne koje, prema našem mišljenju, treba imati u ormaru ove sezone.

Ova 3 modela kožnih jakni su hit sezone!

Klasična crna kožna jakna

Dakle, klasična crna kožna jakna je osnova. Bez toga ne treba da razmišljate o kupovini bilo koje druge jakne, pa možemo slobodno reći ni o kupovini bilo kog drugog modnog detalja. Kada dođe jesen, morate jednostavno biti spremni na hladnije dane, koji pružaju mogućnost kombinovanja. U toku ljeta je sve jednostavnije, dovoljna je haljina i sve ste riješili. Međutim, kada dođu jesen i zima onda nije dovoljno samo jednu stvar obući, nego je potrebno kombinovati. I zato je klasična crna kožna jakna dobar izbor, jer ćete uvijek znati da imate što da obučete preko najrazličitijih mogućih kombinacija, a bez previše brige da li će se to slagati. Kao što smo već i rekli, ne samo da je ova jakna praktična, već i u potpunosti može promijeniti vaš izgled i dati mu neki poseban šmek.

Kožna jakna sa velikom kragnom

Ovo je posebno moderno ove zime. Dakle, to su kožne jakne koje imaju širu ili veću kragnu, koje djeluju malo nesimetrično, ali veoma lijepo. Možda će vam biti malo teže da ukomponujete ove jakne sa ostatkom vaše odjevne kombinacije, ali u tome jeste čar. Čar je da budete originalni, da se po nečemu razlikujete, da pokažete kakav je vaš stil i da kroz stil mnogo toga kažete o sebi. I prije svega - jako je važno da se dobro osjećate u toj jakni. Ukoliko se vama čini da nikada nećete biti u ljubavi sa njom, onda izaberite nešto jednostavnije, ležernije, nešto što će vam prijati. Sa druge strane, ukoliko volite da eksperimentišete i budete odvažne, onda savjetujemo da pokušate sa ovakvom jaknom. Neka bude šik i jedinstveno, jer samo tako ćete sebe nadograđivati na razne načine i oslobađati sebe predrasuda i sticati neophodno samopouzdanje.

Kratka kožna jakna

Kratke kožne jakne apsolutno mogu da budu hit. Zapravo i jesu hit, međutim, one mogu da budu i rizične ukoliko ne znate na pravi način da ih nosite i kombinujete. Šta to znači? Čak i najskuplje kratke kožne jakne mogu da djeluju prilično jeftino i vulgarno, ukoliko ih uklopite sa pogrešnim komadima garderobe. Tako da je u ovom slučaju samo potrebno da budete obazrivi. Evo jednog predloga. Vrlo lijepo možete kratku kožnu jaknu kombinovati sa nekim širim džemperom i kožnim pantalonama. To će izgledati kao da na sebi imate milion dolara iako ste se možda obukli i za male pare.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Pileće bijelo meso biće sočno i meko...

RECEPT
DANA

Brze šnicle od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.