Stil za ljetnja putovanja

Evo nas ponovo nakon duljeg vremena s novim postom.Smile
Nadamo se da uživate u preostalim danima ljeta kao i mi, te da punite baterije za nove radne pobijede...

Save

Save

Stil za ljetnja putovanja

Budući da obožavamo putovati, pokušavamo iskoristiti svaku priliku da malo odlutamo, posjetimo mjesta gdje do sad nismo bile i odmorimo dušu i tijelo. Tako smo ove nedjelje spakirale ruksake, pripremile fotoaparat i uputile se na izlet - pravac Balaton. U dobrom društvu vrijeme je brzo prošlo, dan je bio predivan i kao stvoren za stvaranje novih uspomena.

 


Osim za izležavanje na suncu, šetnju i otkrivanje skrivenih kutaka malog gradića, vrijeme smo iskoristile i za fotkanje mog putnog outfita. Tako vam donosimo ideju što odjenuti na ljetna putovanja. Nastojim da odjeća bude na prvom mjestu udobna, lagana i prozračna, pa sam odabrala pamučnu maxi haljinu koja je "ultra" tanka i lagana. S prugicama koje su uvijek chic i dva duboka razreza sa svake strane u isto vrijeme je i elegantna i casual. Na nju sam kombinirala udobne crne espadrile i crni ruksak Giovanni Barganza. Da više ne duljim, ostavljam vas da uživate u slikama...čitamo se uskoro. Wink

Više fotografija pogledajte na Audreysdream

Photo by: Marta Pleško

Haljina: Moda Marina

Espadrile: Deichmann

Ruksak: Giovanni Barganza 

Audreysdreamfashion.blogspot.rs

Save

Save

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.