Bijela ruža

Piše : Dora Nikolić, Dulcinea
Bijela ruža

Nije voljela površne ljude, mlake i ograničene, od života je uvijek željela avanturu i "'ajmo sad negdje" momente. Bila je ruža, a sa njom moraš znati prijatelju.

Neka te ne zavaraju bijele, nježne latice koje grle i miluju uz najljepši povjetarac kao muzika valova i treptaj prvih Sunčevih zraka. Nije ona slaba u svoj toj odjeći nevinosti djevojčice koju svakog dana na se' navlači, ona je žena vatra, stijena, takva će uz tebe stati i kad duvaju najjači vjetrovi, čuvati ti leđa da sa tobom podijeli udare pobjesnjelih talasa, biće neko ko te podiže kad posustaneš, ali najbitnije od svega, vjeruj mi prijatelju, znaće da te voli, čeka i bude tvoje najljepše buđenje. Znaće da sa tobom razgovara očima, da se povuče kada želis mir, da se stvori kada ti srce za njom zaigra. I bude neprimjetna, a tvoja. Koliko možda ničija ranije i nije bila. Jedna bijela ruža...

Dulcinea

Dora Nikolić, Dulcinea
Dora Nikolić, Dulcinea

Ostale tekstove možete vidjeti ovdje http://www.zenasamja.me/specijali/dora-nikolic-dulcinea

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.