Čarape za preplanule noge

Do sada je proces samopotamnjivanja kože uglavnom bio komplikovan jer se boja nikada nije raspoređivala svuda ujednačeno. Novi izum u vidu hulahopki omogućava da za manje od dva sata dobijete preplanule noge.

Čarape za preplanule noge

Hulahopke su napravljene prema patentiranoj tehnologiji. Mikrofiber u čarapama sadrži boju i zato noge poslije nošenja ostaju preplanule. To su prve čarape te vrste, a testiranja su pokazala da se boja ne skida brzo.

Hulahopke imaju osam dena i prodaju se samo na sajtu Tightsplease.co.uk.
Cijena im je 9,5 eura. Kada se jednom iskoriste, čarape mogu da se operu i ponovo nose, a u kompletu se dobijaju i rukavice koje omogućavaju da ne ofarbate ruke dok skidate hulahopke. Ime im je "Skin Kiss". Ista firma proizvodi i čarape s kofeinom koje razbijaju celulit, ali njihova cijena je nešto viša. Tri para u pakovanju koštaju 30 eura.

 

Izvor: www.zena.blic.rs

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.