24. i 25. februara u podgoričkoj Delti omiljena manifestacija hedonista!

Tokom vikenda koji je pred nama, 24. i 25. februara, centralni atrijum podgoričkog šoping mola Delta City biće omiljena destinacija hedonista jer je za tada zakazano peto izdanje popularne manifestacije Čokolada i Vino koju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije. Ljubitelji čokoladnih proizvoda i vina imaće novu priliku da se upoznaju sa ponudom proizvođača čokolade, čokoladnih proizvoda, delikatesa i vina, ali i da saznaju kako se uparuju čokolada i vino.

24. i 25. februara u podgoričkoj Delti omiljena manifestacija hedonista!

Na manifestaciji će biti predstavljena vrhunska crnogorska i hrvatska vina, voćni likeri i vina kao i praline izrađene od belgijske i italijanske čokolade, sitni i komadni kolači, torte, sirovi kolači bez šećera i brašna i majstorski delikatesi.

Posjetiocima će, osim prilike za uživanje u besplatnim degustacijama i kupovinu vrhunskih proizvoda, biti priređen i veoma zanimljiv prateći program.

Potrudili smo se da tokom oba dana za posjetioce pripremimo prateće sadržaje u kojima će moći aktivno da učestvuju, ali i da osvoje lijepe nagrade. U subotu, od 13 časova, u saradnji sa Poslastičarnicom Korni organizovaćemo nagradno prepoznavanje čokolade u okviru kojeg će posjetioci imati zadatak da degustiranjem prepoznaju čime su punjene praline koje im budu ponuđene na degustaciju. Najuspješniji učesnici osvojiće nagrade, upravo vrhunske praline izrađene u ovoj poslastičarnici. Od 18 sati na programu je nagradno prepoznavanje vina koje pripremamo u saradnji sa Vinarijom Skaramuča. Posjetioci koji budu željeli da učestvuju u ovom segmentu programa imaće zadatak da uz pomoć čula mirisa i ukusa, sa povezom preko očiju, prepoznaju vino koje im ponudimo na degustaciju. Najbolji učesnici biće nagrađeni Skaramuča vinima. Od 19 sati gošća manifestacije biće somelijerka Nataša Dodić koja će posjetiocima održati prezentaciju o uparivanju vina i čokolade i razgovarati sa njima o vinima koja će biti u ponudi na manifestaciji”, najavljuje Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

U nedjelju, od 12:30, ponovo će na programu biti nagradno prepoznavanje vina, ovog puta u saradnji sa Vinarijom Kopitović i Vinarijom Ćetković. Od 17 sati naša gošća će biti sugar artist Branka Vukčević koja će održati radionicu izrade ukrasa za torte. U 18:30 organizovaćemo nagradnu igru za posjetioce u okviru koje će oni imati priliku da osvoje proizvode učesnika manifestacije, a kraj programa je rezervisan za muziku pa ćemo svi uživati u nastupu Milene Vuković, violina i Ande Bushi, viola”, dodaje Knežević.

Učesnici petog izdanja manifestacije Čokolada&Vino su: Poslastičarnica Korni, Le Petit Macaron, Skaramuča vina, Vinarija Kopitović, Vinarija Ćetković, Voćni likeri i vina Ivanović, Miranis Sweet, Zdrawi kolači, MFC butik kolača i Ukusi.me.

Radno vrijeme manifestacije je od 10 do 22 sata, oba dana.

Više informacija o manifestaciji može se pronaći na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu.

 

A post shared by Čokolada&Vino (@cokoladaivino) on Feb 21, 2018 at 6:46am PST

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.