U podgoričkoj Delti u toku manifestacija Čokolada&Vino

U podgoričkom šoping molu Delta City u toku je manifestacija Čokolada i Vino koju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije. Ovo je četvrto izdanje manifestacije, a ljubitelji čokoladnih proizvoda i vina imaju priliku da se upoznaju sa ponudom proizvođača i distributera čokolade, čokoladnih prozvoda i vina, ali i da nauče kako se uparuju čokolada i vino, degustiraju proizvode i uživaju u bogatom pratećem programu.

U podgoričkoj Delti u toku manifestacija Čokolada&Vino

Po riječima organizatora, prvi dan manifestacije protekao je vrlo uspješno:

„Juče je veliki broj naših sugrađana, ali i posjetilaca iz ostalih gradova, odlučio da posjeti manifestaciju pa i naši učesnici ne kriju zadovoljstvo, kako interesovanjem za ponudu tako i prodajom. Veliko interesovanje vladalo je i za čokoladni i za vinski program, ali i za prateće sadržaje. Posebnu pažnju privuklo je nagradno prepoznavanje vina, tokom kojeg su posjetioci provjerili koliko uspješno mogu da prepoznaju vino koje degustiraju sa povezom na očima, dakle samo uz pomoć čula mirisa i ukusa. Najbolji takmičari osvojili su vina iz ponude kompanije Montefino Wine. U popodnevnim satima organizovali smo i nagradnu igru prepoznavanja punjenih čokolada tokom koje su posjetioci prepoznavali čime su punjene čokolade koje proizvodi kompanija Filgold, a za koje je tokom cijelog dana vladalo veliko interesovanje, s obzirom na činjenicu da se radi o novom proizvodu na našem tržištu. Posjetioci su imali priliku i da se uvjere koliko je interesantan spoj čokolade i vina Val, Medun i Cabernet, tokom prezentacije koju je održala Jovana Đaković, tehnolog iz kompanije 13. Jul Plantaže, a prvi dan smo programski završili koktelom tokom kojeg su nastupili Ognjen Gvozdenović, Jovana Ćupić i Mila Nikić, dok su posjetioci, osim u muzici, uživali u jagodama u čokoladi i pjenušavcu Henkell Trocken“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

I danas su na programu vrlo zanimljivi prateći sadržaji. Za 13 sati zakazana je prezentacija „Čokolada i vino u vrhunskom kulinarstvu” koju će održati Pero Drljević,vrhunski kuvar hotela Spendid, član crnogorske ekipe koja je na Olimpijadi kulinarstva održanoj 2016. godine u Njemačkoj, osvojila srebrnu medalju. Drugi dio nagradnog prepoznavanja vina biće organizovan od 17:30 sati, a posjetioci će ovog puta imati priliku da osvoje vrhunska vina iz ponude kompanije G3 Spirits. Od 18:30 sati na programu je nagradna igra „Otkrijte univerzum uživanja” tokom koje će posjetioci imati priliku da osvoje proizvode svih učesnika manifestacije, a Plesni klub Sonrisa će svojim nastupom u 20 sati svečano zatvoriti ovogodišnje izdanje manifestacije Čokolada i vino.

Učesnici manifestacije su: poslastičarnica Korni, Patisserie Montenegro, Praline RužaRaš, Filgold, Happy Weddings&Events, Vinarija Vukićević, Vinarija Bogojević, Vinarija Kopitović, Voćna vina i likeri Ivanović, Montefino Wine i G3 Spirits.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.