Punđa sa čarapom: frizura koja postaje sve popularnija (video)

Urednu frizuru u stilu balerine nosi sve više svetskih zvezda, a ime je dobila zato što je za njeno pravljenje potrebno da odsječete vrh čarape i njime uvijete kosu da biste dobili punđu u obliku krofne.

Punđa sa čarapom: frizura koja postaje sve popularnija (video)

Stručnjak za kosu, Vendi Nguien, u ovom videu daje savjete kako da napravite savršenu punđu uz pomoć čarape. Prvo je potrebno da isječete čarapu kod prstiju. Što je duža čarapa, vaša punđa će biti deblja i punija.

Uhvatite čarapu za spoljašnje ivice i urolajte je od unutra ka spolja nekoliko puta, da dobije kružni oblik. Ako imate gušću kosu, Vendi preporučuje da je izravnjate gelom, kremom ili penom, da bi vam bilo lakše da napravite punđu.

Začešljajte kosu u konjski rep, koji ćete vezati visoko ili nisko na glavi, u zavisnosti gdje želite da bude vaša punđa. Uzmite urolanu čarapu i njome okružite vrh svog repa.

Zatim uhvatite kraj repa, savijte ga preko ivice čarape i ugurajte ga sa donje strane, ispod i kroz krug od čarape. Zatim zarolajte čarapu niz vaš rep nekoliko puta dok ne dođete do glave.

 

 

Izvor: S media

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.