Profesionalni šminker Nemanja Petrović: Ovo su trendi boje za proljeće 2016!

Evo koje su trend boje 2016 i kako sačuvati lice nakon šminke!

Profesionalni šminker Nemanja Petrović: Ovo su trendi boje za proljeće 2016!

Nemanja Petrović profesionalni je šminker iz Doboja koji je već 6 godina u svijetu make up profesionalaca.

Od 2013 godine Nemanja je u svijet Make Up-a ušao profesionalnije i danas je to njegov posao kojim se bavi. Za portal Doznajemo.com i čitateljke portala odlučio je otkriti koji su to trendovi koji će se nositi od proljeća ove godine. Osim toga mladi šminker takođe je donio i savjet kako sačuvati lice nakon skidanja šminke.

Poslije godine u kojoj smo uživali sa jakom šminkom i jakim koloritima stigla nam je godina u kojoj će preovladavati lagane boje, svijetle nijanse ruževa, olovaka, sijenki i rumenila biće izraženi na licima ljepšeg pola.

Uticajne će biti svijetle boje breskve, lagane roze i svijetle bež boje, dok će se u drugoj polovini ljeta pojaviti nijanse žute i narandžaste boje. Iako će na licu biti manje količine šminke, potrebno je da lice bude nahranjeno i spremno za svakodnevno nanošenje šminke na njega.Čišćenje lica i nanošenje hidrantne kreme pred spavanje isto je važan faktor kao i nanošenje kreme prije šminkanja. Na takav način štitimo kožu od štetnih materija, silikona i parabena koje zajedno dobijamo uz šminku.

Prirodne maske, voćni sokovi i med ako se nanose jednom sedmično na lice biće jak faktor u jačanju zaštite kože i za rezultat će dati mladalački izgled - preporučuje Nemanja Petrović.

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.