Trendi ljetnji manikir

Za sve ljubitelje neobičnog manikira donosimo nekoliko trendi predloga. Nadamo se da će vas neki od ovih neobičnih manikira inspirisati i da će vaši nokti zasijati novim sjajem.

Trendi ljetnji manikir

Obrnuti frenč

Frenč manikir je aktuelan već dugi niz godina, ali ovog ljeta u trendu je obrnuti frenč! Igrajte se sa bojama, kombinujte ih u skladu sa garderobom i raspoloženjem, a ono što je sigurno je da će ovako sređeni nokti biti pun pogodak.


Kavijar tehnika

Ova trodimenuionalna tehnika ukrašavanja noktiju perlicama je apsolutni hit u svijetu, ali i kod nas u posljednje vrijeme. Ako pratite ovaj jednostavni tutorial dobićete izgled sa svjetskih revija i naslovnica. Pomiješajte perlice raznih boja i imaćete sjajne rezultate.


Detaljno uputstvo možete pročitati ovdje.

 

Romboidi

Kako vam se sviđa ideja o romboidima na vašim noktima? Ovaj print je svakako neobičan i upadljiv, a ako pratite instrukcije ilustrovane na slici ispod lako ćete dobiti odlične rezultate. Nemojte zaboraviti da u blizini držite uljani skidač laka za nokte kako biste brzo odradili korekcije u slučaju da pogriješite u iscrtavanju.


Detaljno uputstvo


Žirafa print

Da biste napravili ovakav dizajn počnite sa bojanjem noktiju u nježnu nijansu žute boje. Nakon toga odradite dekor pomoću braon boje i na kraju stavite zaštitni lak da biste postigli sjaj i učvrtsili boje.


Detaljno uputstvo


Galaktički nokti

Galaksi print je jedan od najaktuelnijih manikira ovog ljeta. Ovaj manikir se postiže miješanjem nekoliko kosmičkih nijansi. Na kraju se stavlja zaštitni lak za puni sjaj.


Detaljno uputstvo


Mapa na noktima

Sa ovakvim manikirom sigurno ćete se izdvojiti iz mase i biti zapaženi. Sve što treba da uradite da biste napravili ovakav manikir je da nokte premažete bijelim mat lakom, a zatim ih umočite u alkohol 5 minuta. Zatim pritisnite nokte na papirnu mapu i sačekajte da se osuše. Na kraju nokte prelakirajte zaštitnim lakom. Jednostavno, zar ne?

Isprskani nokti

Za ovaj manikir vam je potrebna slamčica i nekoliko lakova za nokte različitih nijansi. Naravno, na vama je da se odlučite koje ćete boje miješati. Igrajte se i postignite izgled kakav vam najviše prija.


Detaljno uputstvo


Sedefasti vrhovi

Još jedan od hit manikira ovog ljeta je manikir sa parcijalnim sedefom. Pratite jednostavna slikovna uputstva i vjerujemo da ćete biti zadovoljni rezultatom.


Tirkizno zlatni kameni manikir

Ovaj manikir je vrlo efektan i neobičan. Jednostavan je i za izradu, a "alatke" koje su vam potrebne su zgužvani celofan, 2 nijanse laka za nokte i četkica za nanošenje skidača laka za nokte.

Gradijent nokti

Iako liče na ombre nokte, ne treba ih sa njima poistovjećivati jer se ovdje radi o nijansama boja iz istog spektra. Ovakav manikir je vrlo jednostavno napraviti, a izgleda odlično!


Detaljno uputstvo

Konfeti manikir

Sa ovim manikirom žurka će vas pratiti gdje god da krenete. Za ovaj manikir nije teško pronaći potreban materijal jer je to nešto što skoro svi imamo u kući ili u kancelariji: papir u boji i alatka za bušenje rupa.


Detaljno uputstvo

Duga

Sa ovakvim manikirom vaši nokti će izgledati neodoljivo. Za ovaj manikir vrlo su važni preciznost i mirni prsti tako da obavezno u blizini držite skidač laka za nokte i četkicu.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Gušće trepavice

RECEPT
DANA

Punjene pileće šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.